Altta bir yer var orayı açıp içindeki suyu akıtıp çorap toka para ne kactiysa çıkıyor.Bu benim başıma çok geliyor şimdiye kadar makineme bir şey olmadı
Çok teşekkür ederimİnşallah canım gelmiş geçmiş olsun böyle
Teşekkür ederim çok.Çok geçmiş oldun canım
İnşallah tez vakitte gecer gider
Teşekkürler. Evet sayı gittikçe artıyor. Emzirdiğim için ilaç da vermiyorlarmış. İnşallah hafif bir şekilde geçer dediğiniz gibi.Allah şifa versinvaka 100 bine yaklaştı çok kişi hasta oldu ve olacak anlaşılan.
İlaçsız atlattı çoğu tanıdık
Hafif geçer inşallah
Allah şifa versin çok geçmiş olsunMerhaba, iyi geceler. Testim pozitif geldi. Filyasyon ekibi arayıp eşimin yarın testi tekrarlamasını istedi. Testi bugün yaptırdım ama dört gündür hastayım. Hafif halsizlik şeklinde devam ediyor. İnşallah bu şekilde devam edip geçer hastalık.
Geçmiş olsun canım umarım kolay atlatirsinizMerhaba, iyi geceler. Testim pozitif geldi. Filyasyon ekibi arayıp eşimin yarın testi tekrarlamasını istedi. Testi bugün yaptırdım ama dört gündür hastayım. Hafif halsizlik şeklinde devam ediyor. İnşallah bu şekilde devam edip geçer hastalık.
Tanıdıklarım ilaçsız atlattı.Teşekkürler. Evet sayı gittikçe artıyor. Emzirdiğim için ilaç da vermiyorlarmış. İnşallah hafif bir şekilde geçer dediğiniz gibi.
Geçmiş olsun canımMerhaba, iyi geceler. Testim pozitif geldi. Filyasyon ekibi arayıp eşimin yarın testi tekrarlamasını istedi. Testi bugün yaptırdım ama dört gündür hastayım. Hafif halsizlik şeklinde devam ediyor. İnşallah bu şekilde devam edip geçer hastalık.
İsmail Hacıoğlunu severim iyi filmlerde oluyor.Ayla da gayet güzel bi iş çıkarmıştı rolünün hakkını veriyor.Nerden izledim ciğerimi dağladı film. Erteliyordum cesaret edip izleyememiştim.
Eki Görüntüle 2997434
Orayı ara ara açıp temizlerim hiç çorap çıkmadı ama teklerini çok kaybederimAltta bir yer var orayı açıp içindeki suyu akıtıp çorap toka para ne kactiysa çıkıyor.
Ama benim makine bu ara yine çok yapıyor
Çiftleyip atsan makineye iyi yıkanır mı acebaOrayı ara ara açıp temizlerim hiç çorap çıkmadı ama teklerini çok kaybederim
Temiz olmaz diye hiç denemedimÇiftleyip atsan makineye iyi yıkanır mı aceba
Sonuçta yastık vs yıkarken içindeki elyaf vs yün çıkarıp yikamiyoruz.
Kılıfıyla yıkanıyor.
Allah şifa versin çok geçmiş olsunhemen toparlanırsın inş. haberdar et bizi de.
Geçmiş olsun canım umarım kolay atlatirsiniz
Çok çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
İnşallah benim de öyle geçer, gider.Tanıdıklarım ilaçsız atlattı.
Dene bir kez ne kaybedersin.Temiz olmaz diye hiç denemedim
Sabah kızlar gelince onlara da sormak lazım.Temiz olmaz diye hiç denemedim
Sen sabah erken uyanmiyor musun bu saate niye kaldın?Temiz olmaz diye hiç denemedim
Denerim atarken çok dikat etmeme rağmen tek çok çıkarDene bir kez ne kaybedersin.
Bir de şu yöntem var . Arkadaşım öyle yapıyor.Ozellikle erkek çoraplarında aynı çoraptan 5-10 çift filan alıyor.Esi kaybolsa da ya da yırtılsa da çorap tek te kalmıyor.
Erkekler için bir kaç renk zaten kullanışlı.Siyah laci gibi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?