Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifa versin vaka 100 bine yaklaştı çok kişi hasta oldu ve olacak anlaşılan.

İlaçsız atlattı çoğu tanıdık

Hafif geçer inşallah
Teşekkürler. Evet sayı gittikçe artıyor. Emzirdiğim için ilaç da vermiyorlarmış. İnşallah hafif bir şekilde geçer dediğiniz gibi.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inş. haberdar et bizi de.

Geçmiş olsun canım umarım kolay atlatirsiniz

Geçmiş olsun canım

İyi geceler kızlar... Bugün oğlanı yıkamıştım başka hiçbir şey yapmadım.Sağolsun ablamlar sarma dolma doldurdu orada toplandık yedim bolca Tatlıdan yiyemedim süt diyetinden dolayı Kız kardeşim bikez tadına bak hiç olmazsa dedi ama hiç yemedim tabi.Çaylarımızı da içip geldik.

Orayı ara ara açıp temizlerim hiç çorap çıkmadı ama teklerini çok kaybederim
Çiftleyip atsan makineye iyi yıkanır mı aceba
Sonuçta yastık vs yıkarken içindeki elyaf vs yün çıkarıp yikamiyoruz.
Kılıfıyla yıkanıyor.

Temiz olmaz diye hiç denemedim
Dene bir kez ne kaybedersin.

Bir de şu yöntem var . Arkadaşım öyle yapıyor.Ozellikle erkek çoraplarında aynı çoraptan 5-10 çift filan alıyor.Esi kaybolsa da ya da yırtılsa da çorap tek te kalmıyor.

Erkekler için bir kaç renk zaten kullanışlı.Siyah laci gibi mesela.

Denerim atarken çok dikat etmeme rağmen tek çok çıkar
Eşimde alırken toplu alıyor o yüzden çiftler aynı olur ben bazen şikayet ederim yıpranan yıpranmayan çok karışıyor diye dediğin gibi eğer kaybolunca eşleştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…