Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yav senin dilin ne güzel konuşir tam da kv eltimlere gittiği gün. Çoook derinden bi amin çektim. rabbim gönlündekini versin güzel yürekli negom

Yav senin dilin ne güzel konuşir tam da kv eltimlere gittiği gün. Çoook derinden bi amin çektim. rabbim gönlündekini versin güzel yürekli negom
Takma denilse de takıyorsun kendimden biliyorum . İnsanın bir noktası var oraya gelince bir bakıyorsun üzüldüğün, yıprandığın konular senin hayrınaymış ama bunu senin yaşayıp görmen olgunlaşman lazım. Bizi biz yapan sıkıntılar bunlar. Allah ömür verirse bir gün dönüp bakınca anlayacaksın.

Yok negom inan artık takmıyorum eskisi kadar
Geçen seferki olaydan beri hiç görüşmedim kv ile. Eltim de dışarda yatılı gidiyolar yani.
Ben bana yapılan haksızlığın karşılıksız kalmamasını diliyorum bi tek tek isteğim bu

Kızlar yatırımlık bir araba almaya niyetlendik. Bize borcu olan birkaç kişi var ama isteyemiyoruz. Zor durumda bırakmamak için istemek istemiyoruz aslında. Bize de bi dua etseniz Allahım hayırlı bi kapı açsa bi yol gösterse

Günaydın fıstıklar

Hemen günümün planını özet geçeyim.
Dün plan yapınca çok güzel oldu.
Kafam karışık olmuyor en azından. Bir şeyler daha kolay yapılıyor sanki.

Kahvaltı ve bulaşık faslı bitti.

balkon temizlemek
mutfağı süpürmek. Dolap altını çekip süpürüp silmek Bonus Hatırlatma olsun sana da kuzu bu maddem.
tv ünitesini silmek
mutfak lavabo altını temizleyip düzenlemek
çamaşır sermek (şu an makinede yikaniyor)
aspiratör temizlemek
kac gündür toplanıp katlanılmayi bekleyen çamaşırlarımi katlamak.
aksama da kremali tavuklu korili makarna yapmak yanına salata ayran.
Kuran okumak ( 2 fetih+2 vakia) 》 inşallah bunu yapabilirim.

Hadi bismillah.
Herkese kolay gelsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…