- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Hiç yaniNe demişim delinmek için konulur demişim ben delerim mi demişimki kızıyor ya
Oturmayın fıtık olursunuz kamu spotuArgumanların çok sağlam, itiraz şansı bırakmıyorsuno yüzden dedim
Yav senin dilin ne güzel konuşir tam da kv eltimlere gittiği gün. Çoook derinden bi amin çektim.Günaydınnnn
İlahi adaletin tecelli ettiği,yapılan haksızlıkların gün yüzüne çıktığı bir gün diliyorum.(Birden içimden geldi dua,vardır bir hikmeti)
Eki Görüntüle 2998563
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
@A R Y A
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
günaydın güzel kadinlar
GünaydınGünaydınnnn
İlahi adaletin tecelli ettiği,yapılan haksızlıkların gün yüzüne çıktığı bir gün diliyorum.(Birden içimden geldi dua,vardır bir hikmeti)
Eki Görüntüle 2998563
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
@A R Y A
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Takma denilse de takıyorsun kendimden biliyorum . İnsanın bir noktası var oraya gelince bir bakıyorsun üzüldüğün, yıprandığın konular senin hayrınaymış ama bunu senin yaşayıp görmen olgunlaşman lazım. Bizi biz yapan sıkıntılar bunlar. Allah ömür verirse bir gün dönüp bakınca anlayacaksın.Yav senin dilin ne güzel konuşir tam da kv eltimlere gittiği gün. Çoook derinden bi amin çektim.rabbim gönlündekini versin güzel yürekli negom
Bol duşlu 2 saat uykulu şekilde ayaktayız. İlginç şekilde atlayıp zıplıyor hıyarM Musluk Suyu nasıl kızın ?
Yok negom inan artık takmıyorum eskisi kadarTakma denilse de takıyorsun kendimden biliyorum . İnsanın bir noktası var oraya gelince bir bakıyorsun üzüldüğün, yıprandığın konular senin hayrınaymış ama bunu senin yaşayıp görmen olgunlaşman lazım. Bizi biz yapan sıkıntılar bunlar. Allah ömür verirse bir gün dönüp bakınca anlayacaksın.
Ben buna çok sevindimDüşündüm düşündüm odak noktasına pazartesi başlamaya karar verdim
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Demek odak noktasılı şey yapiyoruz eve gecmem lazim
BendeBen buna çok sevindim
Hepimiz
Meğer herkes bu mesajı bekliyormuşHepimiz
Oh oh maşAllah zıplasın tabiBol duşlu 2 saat uykulu şekilde ayaktayız. İlginç şekilde atlayıp zıplıyor hıyartoparlıyor demek ki şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?