Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi 1 saat maratona çıkalım seninle

Hadi 1 saat maratona çıkalım seninle
Mutfaktayim ben ordan başlayayım o zaman maratona aspiratör ve dolap altı temizliği 1 saatte belki bitmez ama deneyeyim.
Saat 12 başlangıç 13.00 bitiş.

Hadi kaçalım

Mutfaktayim ben ordan başlayayım o zaman maratona aspiratör ve dolap altı temizliği 1 saatte belki bitmez ama deneyeyim.
Saat 12 başlangıç 13.00 bitiş.

Hadi kaçalım
Ooo derin temizlik diyorsun
Benim kahvaltı sofram bile yerde
O zaman 13.30 yapalım mı

Benimki niye kirlenmiyor yav o kadar çıkarıyorum kireçli gibi oluyor. Hep öyle diyorlar merak ettim
Sen sık sık temizliyorsundur ya da bulaşıkları iyice arındırıyorsundur canım bu makineyi eşim buraya ilk atandığında almış bulaşıkla uğraşmamak için 5 sene filandır kullanıyordu evlendiğimizde ne yaptıysam tam arındıramadım minik doğduğundan bu yana da hiç elleyememiştim 4 aydık filan katran gibiydi Allah affetsin
Bol duşlu 2 saat uykulu şekilde ayaktayız. İlginç şekilde atlayıp zıplıyor hıyar toparlıyor demek ki şükür.
Elhamdulillah çok geçmiş olsun canım
Oh oh maşAllah zıplasın tabi
U UcanSupurge canım senin kızın nasıl oldu?
Şükür canım kızım iyi oğlan hastaydı huysuzluk ve uykusuzluk haricinde toparlandı elhamdulillah sen nasılsın?

Allah gönlünüze göre versin limonsuzum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim

Amiiin
Ödevleri aldım negom, zaten bi kanepe altı kalmıştı, bir de Bugün makine bitince güzelce parlatırım makineyi.
Bulaşık makinesi detaylı nasıl temizlenir, Google araması yapayım
Bi bakıp çıktım ben BereliPenguen daha çok kalmış
He ya kaldım da noldu sanki bonusum kendi kendime tavanı izledim mal mal
BereliPenguen sende çok kalma kimsenin dibe çekmesine izin verme
Ay negom ben kapı gıcırtısına düşüyorum nerdeyse bi kendime gelmem lazım, bunlar hep boş kalmaktan
Allah gönlümüze göre versin canım benim, işinizi rast getirsin

Sabahtan eşimin kahvaltısını hazırladım
Annemle oğluşuma da hazırladım,
Sonra işlere baktım biraz.
Mutfağı toparladım, makineyi yerleştirdim, boşta duran birkaç tablo vardı onları astım ortalıktan kalksın diye.
Salonda konsol ve masanın tozunu aldım, fotoğraf çerçevelerini sildim,
ayakkabılığın yan tarafı raf gibiydi oranın tozunu aldım ve düzenledim.

Şimdi makineye çamaşır atıp işlere devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…