Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok mu orda doğalgaz?
1 km ötede var yada daha az buraya gelmedi.Merkezdeyiz köy falan da değil önceki belediyeler buraya yatırım yapmadığı için gelişmedi.Taşınmak istiyorum ben de Rabbim nasip ederse inş. Eşim anne ve babasını bırakmak istemediği için burada kaldık.İyimi ettik kötümü bilmem ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu durum artık tek çocuk eşim değil sonuçta ömür boyu biz mi bakacağız.Bizim insanımızda böyle bi adet var erkek çocuğu evin küçüğü bakar ne olursa olsun.Halbuki hiç bi hayır görmemiş biriyim Niyeyse böyle bi iç dökesim geldi.

E noldu benim işlerim askıda bekliyor.

Eşim bi yere gidecekti bende rahat yapacaktım salonu ama gitmedi.
Sağlık ocağına gittim alıncak bişeyler vardı onları aldım.

Bir de tahmin edin ne aldım
Sağlık ocağından ne alabilirsin ki

İyi akşamlar kızlar Bugün
Nevresimleri değiştirip yıkadım
Çocuk odasında dolap çekmece şifonyer yatak altı hepsini döktüm temizledim düzenledim
Oğlumun küçülenlerini ayırdım
Oturma odası mutfak ve çocuk odasını süpürdüm
Mutfağın yerlerini sildim
Akşam yemekten sonra mutfağı yağ çözle elden geçirdim bezleri çamaşır suyuna koydum

Şimdi ders çalışacağım

kocam yarın toplayacakmis negom
Allahim yarabbim ben benimkine gecen dedim yerlestiriver diye. Tezgahtaki bulasiklari temiz makineye yerlestirirken yakaladim
Öbür ıhtimal aklina gelmemiş bulasiklari makineye koy dedim sanmis ben neyi nereye koyacağımi bilmemki diyo bu saatten sonra öğretemem cok gec galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…