Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güzel işler yapmışsın ❤ ellerine sağlık.
Benim yine katlanacak çamaşırlar kaldı

2 gündür katlayacagim

Merhaba. Ne güzel işler yapmışsınız öyle. Ellerinize sağlık. Ara ara gelip mesajları okudum, gittim. :)

Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Negatife dönsem bile tülden perdeden yine hastalık bulaşacakmış gibi geliyor. Nereyi nasıl temizleyeceğim, nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. Ne yapmalı, evi nasıl temizlemeliyim?

Rabbim en güzelini, en hayırlısını nasip etsin canım benim umarım borç verdikleriniz de öderler yakın zamanda

Su saate kadar yaptıklarım.
Planımdaki maddelerin çoğuna uydum şükür.

aspiratör, bulaşık makinesi alti, buzdolabı altı silindi
mutfağı supurup sildim
mutfak lavabo altını temizledim. Gereksizlere çıkardım.
çocuk odasını süpürdüm
yatakları duzenledim
yemek yaptım (kremalı makarna) yedik sofrayı topladım.
balkon yıkadım çamaşır serdim.
mutfak kapısını sildim
namazlarımı kılıp Kuran okudum

akşam bulaşığı kaldı
çamaşır katlayamadim

şimdi arkadaşıma başsağlığı için gideceğiz babası vefat etti

Hava soğuk olunca iş yapasım hiç olmuyo sizde de öyle mi ya kızlarHabersiz misafir geldi ev biraz dağılmıştı sabah toparladım ama çocuk olunca dağılıyor. Benim ev doğalgazlı değil acaba ondan mı kaynaklı odadan çıksan üşüyorsun abdest al gel ancak ısınıyorsun mesela.Off az şükür ediyoruz belki ama doğalgazlı bi evim olsun çok isterdim çocuklar büyüdükçe böyle hiç olmuyor ya..

Allah rahmet eylesin.

Ellerine sağlık nur bitirdin işlerini

Yok mu orda doğalgaz?

Sakin ol kasma, en çok dokunduğun yerleri çamaşır sulu suyla silersin.
Biz annemgil olunca annem hastanedeyken evi temizletmiştik ,koltukları halıları yıkatmıştık o telaşla ama benim evde o kadar ayrıntıya girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…