Mutfak iyidir başganDıt dı dıttttt
Pazartesi odak noktasına nereden başlayalım ben mutfak diyorum. Üç gün vericem odak noktasına. Üç gün sonra başka yer,aslında bir günde bitirsek mükemmel olurdu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
GünaydınDıt dı dıttttt
Pazartesi odak noktasına nereden başlayalım ben mutfak diyorum. Üç gün vericem odak noktasına. Üç gün sonra başka yer,aslında bir günde bitirsek mükemmel olurdu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Çok geçmiş olsun cnmGünaydın,
Dün cok kötü rahatsızlandım. Aksama kadar kalbim ağrıdı. Vücuduma bir halsizlik çöktü. Reglimin de ilk günüydü ve baş ağrısı da
Ne oldu birden anlamadım. Bugün öleceğim dedim kendime. Şimdi düne kıyasla daha iyiyim bel ağrısıyla uyanmayı saymazsak
Benim için bir tane Felak nas okuyabilir misiniz
Senden hiç beklemezdim bonus gardaş iki gün mü çok iş var çok nassııı bitsinOdak noktası ivit mutfak 2 gün daha iyi bana da mutfağı büyük olanlara zor
Yiğidim aslanım benim kesinlikle 1 hafta lazımGünaydın
Mutfak dedin. 3 gün dedin he mi
Allah şifa versin canım kalp bu beklemeyip doktora gitseydin keşke ya ihmal etme Allah korusunGünaydın,
Dün cok kötü rahatsızlandım. Aksama kadar kalbim ağrıdı. Vücuduma bir halsizlik çöktü. Reglimin de ilk günüydü ve baş ağrısı da
Ne oldu birden anlamadım. Bugün öleceğim dedim kendime. Şimdi düne kıyasla daha iyiyim bel ağrısıyla uyanmayı saymazsak
Çok sürüklenir ya belli bi gün olursa yetişmeye çalışırız iyi olur 3 gün iyi değil mi kız bi gün cam kapı halı kilerSenden hiç beklemezdim bonus gardaş iki gün mü çok iş var çok nassııı bitsin
Yiğidim aslanım benim kesinlikle 1 hafta lazım
Haklısın dostum da ben bebeyle biraz zor hele şu ara diş çıkardığını düşünüyorum aşırı huysuz dün yemek bile yaptırmadı eşim işten gelince ona bırakıp öyle yaptımÇok sürüklenir ya belli bi gün olursa yetişmeye çalışırız iyi olur 3 gün iyi değil mi kız bi gün cam kapı halı kiler
Diğer iki günde üst dolaplar alt dolaplar diye bölebiliriz
Haklısın dostum da ben bebeyle biraz zor hele şu ara diş çıkardığını düşünüyorum aşırı huysuz dün yemek bile yaptırmadı eşim işten gelince ona bırakıp öyle yaptım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Günaydın,
Yav bir haftada temizlik isteği kalmıyor bendeÜç gün mühele bi de bi günde yapsak diyüüürrr 1 haftadır o ya elin sürçmüştür
Ne kadar uzarsa o kadar istek gider o yüzden hemen yapmak daha iyi aslında.Odak noktası ivit mutfak 2 gün daha iyi bana da mutfağı büyük olanlara zor
PuhGünaydın
Mutfak dedin. 3 gün dedin he mi
Ne kadar hanım bi gadınGünaydın hanımlar
Katılıyorum kaptanNe kadar uzarsa o kadar istek gider o yüzden hemen yapmak daha iyi aslında.
İşte öyle yaptığın için belin büküldü hacı iyi olmuş biri seni durdurmalıydıBir günde bütün evi kırkladığım günleri görseler demek ki
Hastalık belimi büktüde yapamıyorum artık yoksa fiyuuu
Belimi büken korona ula ev işi değilİşte öyle yaptığın için belin büküldü hacı iyi olmuş biri seni durdurmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?