- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
hayırdır canım, niye üzdüler seniSelam canlar hastaneden dönüyorum simdi yoldayım bu akşam yemege misafir olcak yüksek ihtimal .
Yemek WC temzlerim ancak bı de camamsir yerleştirme yaparım herhalde ayy çok gerildim sinir oldum üsluba cevaba acayip sinirliyim
Çok iyi oldu çok da güzel oldu cillopOSelizay ın banyoda yaptığı foşur foşurdan da istiyorum
Çok geçmiş olsun okurum tabi şifa olur inş.Günaydın,
Dün cok kötü rahatsızlandım. Aksama kadar kalbim ağrıdı. Vücuduma bir halsizlik çöktü. Reglimin de ilk günüydü ve baş ağrısı da
Ne oldu birden anlamadım. Bugün öleceğim dedim kendime. Şimdi düne kıyasla daha iyiyim bel ağrısıyla uyanmayı saymazsak
Benim için bir tane Felak nas okuyabilir misiniz
Benimde aklımda mutfak vardı.Dıt dı dıttttt
Pazartesi odak noktasına nereden başlayalım ben mutfak diyorum. Üç gün vericem odak noktasına. Üç gün sonra başka yer,aslında bir günde bitirsek mükemmel olurdu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
BereliPenguen
Ne oldu kız kim sinirlendirdi hastanedekiler değil mı?Selam canlar hastaneden dönüyorum simdi yoldayım bu akşam yemege misafir olcak yüksek ihtimal .
Yemek WC temzlerim ancak bı de camamsir yerleştirme yaparım herhalde ayy çok gerildim sinir oldum üsluba cevaba acayip sinirliyim
Çok geçmiş olsun canım, neden böyle oldu? Bir doktora mı gitsen..Günaydın,
Dün cok kötü rahatsızlandım. Aksama kadar kalbim ağrıdı. Vücuduma bir halsizlik çöktü. Reglimin de ilk günüydü ve baş ağrısı da
Ne oldu birden anlamadım. Bugün öleceğim dedim kendime. Şimdi düne kıyasla daha iyiyim bel ağrısıyla uyanmayı saymazsak
Kötü olmuş canım. Vardır bir hayır. Sıkma canınıAhh kızlar günlerdir beklediğim randevu iptal oldu modum düştü yerlerde.Dr.covit olmuş maalesef ki ama bi daha randevu almak nasıl olur günler sürecek aklım almıyor.Bende şans olsa zaten..
Tamam yiğidim 3 gün yapalım siz pazartesi başlayın ben yarınBebeliler gece yaparallah affetsin güldüm
5 iyidir yarın başlıyorum çaktırmadan Çarşamba sizinle jübile yaparımYav bir haftada temizlik isteği kalmıyor bende
Bebeliler bir haftada yapsın
Canını ne şıktı canım hastanedekiler mi yoksa gelecek misafir mi ?Selam canlar hastaneden dönüyorum simdi yoldayım bu akşam yemege misafir olcak yüksek ihtimal .
Güzel hatunlar özelikle istediğiniz dua varsa söyleyin sizi de kkatayım duama
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
BereliPenguen
Allah razı olsun NegomHepinize ettim ne muradınız varsa diye
Ettim
Çok geçmiş olsun canım, okurum tabiki.Günaydın,
Cemre mi düştüPek bişey yapmadım.
Mutfak topladım makine çalıştırdım.
Cemre düşene kadar sabredemedim çiçek diktim.
Toprakları temizledim.
Lahana haşlıyorum.
Tekrardan aradık canım 1:30 gibi arayacağız bakalım yardımcı olacaklar mıKötü olmuş canım. Vardır bir hayır. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?