Düzenli Evimiz & Hayatımız

U UcanSupurge züpürgem kız 2 yaşına gelinceye kadar sadece ev süpürdüm üzülme kız
Bilmem mi benim kız da çok çılgındı tek başına kıyamet koparıyordu evde
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfak duruyor toplayacaktım ama midem agrıdı antibiyotikten oldu galiba sıcak su torbası ve şekerli su yaptım yatıyorum.
Süt iyi geliyor canım birkaç yudum soğuk süt iç bi de tahin de iyi gelir 1 tatlı kaşığı kadar tahin de yiyebilirsin

U UcanSupurge züpürgem kız 2 yaşına gelinceye kadar sadece ev süpürdüm üzülme kız
İnanırım sana senin yine iyiymiş benim oğlan süpürge sesinden aşırı korkardı biz onu bile yapamazdık. Elektrolux aldım sesi daha az diye biraz rahat etmiştik.Bakınca nasıl büyütmüşüm diyorum kolikti oğlumda.

Evet sadece Şehir hastanesinde var bu bölüm başka da yok.Bi de başkentte var muayenesi eminim şuan çok yüksektir uzmana 180 tl verdik en son gittiğimizde Allah yardımcımız olsun.
İnşallah geri dönerler canım. Şehir hastanesinden kaç kere randevu aldım hep iptal ettiler. Koronadan

Kuzuummmm
Bu sefer ki baş ağrısı yaptı sanırım kendimi sıkmışımım o yüzden oldu dedi dr
Yeni yeni toparlıyorum ağrıdan ışığa bakamadığım için de geçmişe bakamadım
Geçmiş olsun canım. Ameliyatında hayırlı olsun

Bugün benim de başım ağrıyor. Komple nazar değdi guruba.
Evi topladım
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
Bulaşıkları makineye yerleştirdim
Aslındaki çamaşırları topladım
Bir makine daha çamaşır yıkadım, astım.

Bugün başka bir şey yapamayacağım sanırım, covid yeniden mi nüksediyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…