- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bilmem mi benim kız da çok çılgındı tek başına kıyamet koparıyordu evde
Süt iyi geliyor canım birkaç yudum soğuk süt iç bi de tahin de iyi gelir 1 tatlı kaşığı kadar tahin de yiyebilirsinYatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfak duruyor toplayacaktım ama midem agrıdı antibiyotikten oldu galiba sıcak su torbası ve şekerli su yaptım yatıyorum.
Yok düşmedi cemre düşünce bahar uyanışına giriyor ya toprak o zamanda dikim yapmak falan çok iyi de bekleyemedim kiCemre mi düştü
Başka birine mi yönlendircekler acabaTekrardan aradık canım 1:30 gibi arayacağız bakalım yardımcı olacaklar mı
İnanırım sana senin yine iyiymiş
Inş.öyle olur da sanmıyorum meşgule atıyorlarBaşka birine mi yönlendircekler acaba
Oraları da çok kötü etkiliyor her yeri olduğu gibi.Inş.öyle olur da sanmıyorum meşgule atıyorlar
Devlet hastanesinde miydi randevu :/Inş.öyle olur da sanmıyorum meşgule atıyorlar
Evet sadece Şehir hastanesinde var bu bölüm başka da yok.Bi de başkentte var muayenesi eminim şuan çok yüksektir uzmana 180 tl verdik en son gittiğimizde Allah yardımcımız olsun.Devlet hastanesinde miydi randevu :/
Aynen canım covit hayatımızı bitirdi ya.Ama Allah tan gelen birşey şu coronada sabır edeceğiz.Oraları da çok kötü etkiliyor her yeri olduğu gibi.
İnşallah geri dönerler canım. Şehir hastanesinden kaç kere randevu aldım hep iptal ettiler. KoronadanEvet sadece Şehir hastanesinde var bu bölüm başka da yok.Bi de başkentte var muayenesi eminim şuan çok yüksektir uzmana 180 tl verdik en son gittiğimizde Allah yardımcımız olsun.
Uzaylıların işi
KuzuummmmEfser gözüm seni arıyor nirdesin? Nasıl geçti ameliyatın ?
Geçmiş olsun canım. Ameliyatında hayırlı olsunKuzuummmm
Bu sefer ki baş ağrısı yaptısanırım kendimi sıkmışımım o yüzden oldu dedi dr
Yeni yeni toparlıyorum ağrıdan ışığa bakamadığım için de geçmişe bakamadım
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Ameliyatında hayırlı olsun
Gözleri hd yaptırdıEfser ne ameliyatı ya hayirdır? bakamadim gecmise
Allah şifa versin canım toparlan da gel özletme kendiniKuzuummmm
Bu sefer ki baş ağrısı yaptısanırım kendimi sıkmışımım o yüzden oldu dedi dr
Yeni yeni toparlıyorum ağrıdan ışığa bakamadığım için de geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?