Benim küçük bensiz uyumuyor mecbur beraber yatıyoruzBenim biri uyudu öbürü de uyur birazdan
Nolsun hayaller tazı gibi iş yapmak hayatlar salyangoz gibi sürünmekEEeee ne var ne yok daha daha nasılsınız
Ele yavan yiyememdısardan alarız
EEeee ne var ne yok daha daha nasılsınız
Benimki büyük tabiiBenim küçük bensiz uyumuyor mecbur beraber yatıyoruz
Bismillah bismillahPaketli dimi Eki Görüntüle 3003226
BEN içerim valla Totom yamulduTık tık tık yorgunluk çayı içeeeenEki Görüntüle 3003220
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
PuhNolsun hayaller tazı gibi iş yapmak hayatlar salyangoz gibi sürünmek
Hani kimseye göstermiycektinPaketli dimi Eki Görüntüle 3003226
Konuşsan anlamaz mıBEN içerim valla Totom yamuldu
Ya kızlar varya allah komşunun da hayırlısını versin. Ben komşuluk hakkına öyle önem gösteriyorum ki maaalesef menfaatçi dedikoducu mahalle teyzelerinin arasına düştüm. Samimiymiş gözüküp aslında iyi niyet süistimali yapma derdinde herkes.
Üst kat komşum allah biliyor ya başta iyi insan sandım ilk tanıştı filan. Sonra sen bana gel ben sana toplar çocuklarımı gelirim modunda dedikoducu bir kadın çok belli. Bende hem bebeğim küçük hemde virüs var diye çağırdı gitmedim. İyi ki de gitmedim
Kadın samimiyet yokken tepeme sıçıyor çocukları ile birde samimiyet kursam tavanı çökertip her pisliğini atacak aşağı yukardan.
Gerçekten kaç saat kolum koptu çocuğu tam uyutuyorum pat küt güm tekrar uyanıyor çocuk 12 olunca uykuya geçiyor onların keyfine göre.
Gerçekten kimseye hak koymadım bu yaşıma kadar ama eğer iğne ucu kadar bile varsa komşuluk hakkımı helal etmiyorum. Ben gece bebeğim susmayınca komşular uyanmasın diye yatak odasından salona koşarak geliyorum.
10 yaşlarda kız çocukları var duvar tekmeliyor yerleri yumrukluyor koltuklardan atlayıp parkeleri kazıyorlar, benim önceki komşumun deli bir oğlu vardı yemin ederim bunlardan bin kat iyiydi.
Gerçekten bilmiyorum ne yapayım akşam 10 11 hala güm güm sesler geliyor
Bonus gibi yaGüzelliğimi mi
Mübarek ay da dedikodu ettiğinden olmasınPerde yıkadım dolabın en üstünü sildim.
Eşim storu yıkamaya götürcekti nolduysa karambole geldim söktü yıkanıcak.
Eeeee başka bilmiyorum pek bi canım dardı bugün. Öğleden sonra başım çok ağrıdı.
Ablamla biraz dedikodu etmiştik kimin şeyine denk geldiysem yamuldum
Sanki ne var sanki yalan diyirihAblamla biraz dedikodu etmiştik kimin şeyine denk geldiysem yamuldum
Pöfff o kadar derin ve zeki değilim benBonus gibi yasana espirileri açıklamaya hazır değilim benim için ilk
Anlamaz çünkü beni gördü bir ara ayy benim de bebeğim kolikti hiç uyumazdı seni anlıyorum filan. Be insan müsveddesi madem beni anlıyorsun bu çocuğu zar zor uyuttuğumu da bilirsin 9 san sonra bari yatak odasında tepinmeyin. Çocuk tüm odalarda tepinerek koşuyor. Ben Allah’a havale ediyorum. Lohusa depresyonu ile yerdemiyim göktemiyim bilmediğim zamanlarda bile aynıydı. Allah görüyor ona bıraktım ben artık. Sadece mutfak camından pislik gırgır kıl filan atıyorlar eşim yakalamış bana dedi söyledim sofra bezi dışında birşey çırpma diye. Ayy çocuk çırpmış vs dedi.Konuşsan anlamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?