Düzenli Evimiz & Hayatımız

BEN içerim valla Totom yamuldu

Ya kızlar varya allah komşunun da hayırlısını versin. Ben komşuluk hakkına öyle önem gösteriyorum ki maaalesef menfaatçi dedikoducu mahalle teyzelerinin arasına düştüm. Samimiymiş gözüküp aslında iyi niyet süistimali yapma derdinde herkes.

Üst kat komşum allah biliyor ya başta iyi insan sandım ilk tanıştı filan. Sonra sen bana gel ben sana toplar çocuklarımı gelirim modunda dedikoducu bir kadın çok belli. Bende hem bebeğim küçük hemde virüs var diye çağırdı gitmedim. İyi ki de gitmedim

Kadın samimiyet yokken tepeme sıçıyor çocukları ile birde samimiyet kursam tavanı çökertip her pisliğini atacak aşağı yukardan.

Gerçekten kaç saat kolum koptu çocuğu tam uyutuyorum pat küt güm tekrar uyanıyor çocuk 12 olunca uykuya geçiyor onların keyfine göre.

Gerçekten kimseye hak koymadım bu yaşıma kadar ama eğer iğne ucu kadar bile varsa komşuluk hakkımı helal etmiyorum. Ben gece bebeğim susmayınca komşular uyanmasın diye yatak odasından salona koşarak geliyorum.

10 yaşlarda kız çocukları var duvar tekmeliyor yerleri yumrukluyor koltuklardan atlayıp parkeleri kazıyorlar, benim önceki komşumun deli bir oğlu vardı yemin ederim bunlardan bin kat iyiydi.

Gerçekten bilmiyorum ne yapayım akşam 10 11 hala güm güm sesler geliyor

Konuşsan anlamaz mı

Perde yıkadım dolabın en üstünü sildim.
Eşim storu yıkamaya götürcekti nolduysa karambole geldim söktü yıkanıcak.

Eeeee başka bilmiyorum pek bi canım dardı bugün. Öğleden sonra başım çok ağrıdı.
Ablamla biraz dedikodu etmiştik kimin şeyine denk geldiysem yamuldum

Mübarek ay da dedikodu ettiğinden olmasın

Konuşsan anlamaz mı
Anlamaz çünkü beni gördü bir ara ayy benim de bebeğim kolikti hiç uyumazdı seni anlıyorum filan. Be insan müsveddesi madem beni anlıyorsun bu çocuğu zar zor uyuttuğumu da bilirsin 9 san sonra bari yatak odasında tepinmeyin. Çocuk tüm odalarda tepinerek koşuyor. Ben Allah’a havale ediyorum. Lohusa depresyonu ile yerdemiyim göktemiyim bilmediğim zamanlarda bile aynıydı. Allah görüyor ona bıraktım ben artık. Sadece mutfak camından pislik gırgır kıl filan atıyorlar eşim yakalamış bana dedi söyledim sofra bezi dışında birşey çırpma diye. Ayy çocuk çırpmış vs dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…