Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya gerçekten ne iğrenç insanlar var bu dünyada. Biz mi fazla hassas biz mi fazla inçe düşünüyoruz bilmiyorum. Ben altımda bebeği olan yeni Doğum yapmış kadın olsa değil başına sıçmak gider bir ihtiyacın var mı diye darlardım. Ama ben dedikodu etmedim ya zayıflama tozlarından da almadım beni eledi ekipten

Ben sakin kalamam o yüzden bana sorma dalarım çocuğun uykusu söz konusu olunca
Benim büyük bebekken üsttekinin çocuklar gece 12 de koridorda top oynamıştı. Benim çocuklar 8 de uyur hassas noktam,misafirliği bile onlara göre ayarladım ben bebeklerken. Elime aldım sopayı tavana güm güm öyle samimiyetim de yok anında kestiler seslerini. Kesmeseler dellenirdim

Tavan zedelenmedimi ulan ben yapsam kocama inme gelirdi alçı o alçı delinir derken hık

Benim üst katımda çok gürültü yapıyordu. Kibarca ima ettim, benim de şansım alt katıma hep çocuksuzlar denk geliyor dedi önceki yerinde de yaşlılar varmış. Ama sağolsun azalttı gürültüyü

Allah ıslah etsin böyle tipleri ıslahta olmaz böyleleri.
Biz ev sahibiyiz alt katta kiracı var oğlum gürültü yapınca uyarıyorum elimden geldiğince dikkat ederim.Herkes duyarlı olsa biraz hiç sıkıntı olmaz zaten.Heryerde böyle uyumsuz insanlardan var.

Ne diyeyim Nego bunlarda çocuk durmuyor der 2-3 aylık bebek ile kıyaslar 10 yaşında çocuğunu, o kadar da gerizekalı bir tip. Kıl pislik dolmuş cam önüne diyor çocuk çırpmış. Ulan 12 yaşında çocuğa temizliği öğretmediysen zaten o senin nasıl biri olduğunu gösteriyor.

Destur almadan bina önünde çocuğuma kafasını uzatıp bakmıştı daha 1 aylıktı. O gün anladım zaten hadsiz ve görmemiş olduğunu.

Valla teyo ben açıkçası muhatap olmak da istemiyorum kadın aşırı fesat dedikoducu bir tip. Ama aşırıya kaçarlarsa söyleyeceğim. Çocukları durmuyor ama gece 11öncesi olunca ne desem de boş.

Selam canlarım sabah bir hışımla evden çıktım kahvaltı masası bile duruyordu ( mutfak odağı yapanlar Vuymayınn)

Eve geldim önce mutfağı topladım bulaşıkları yerleştirdim, yemek yaptım yedik, onları da topladım. Çay yaptım içiyoruz şuan benden bu kadar

Bir üşüme geldi bana battaniye altına girdim

Elektrik 143 gelmiş, sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…