Bu ışıltılı hayatı ben seçtim bonus kendim ettim kendim buldumNegooo hayatımda hiç olamayacak şeyleri okut bana negoo kapasitemin beynimin yetmeyeceği hırsımdan dilime vuracağı şeyler yaşat bana negooo
Bizide dahil ettin yatacak yerin yokBu ışıltılı hayatı ben seçtim bonus kendim ettim kendim buldum
Oku evladım bugün 100 dal insan nasıl terbiyesiz olunuru
GünaydınGünaydınnnn psikopat, dengesiz, acayip insanlardan uzak bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3003365
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Gitmiş her konuya da saçma sapan yazmış ki sırf bura için üye olduğu belli olmasın diyeTek celseyle boşanmaya layık düzenli evimiz hayatımız üyeleri anlık
Günaydın hanımlar hanimefendiler
Daha iyi olduğum bir günden yazmak istedim. Çocuklarıma ne kadar bulaştırmak istemesemde gelip buldu virus çocuklarımı da. Ilk gün ateslendiler ama sonra sadece öksürük kaldı hepimizde.
Ağrılarım geçti şükür.
Ben de artık evimin işimin başına geçtim. Devamli yatmaktan iyice hamlamisim. Ama itiraf etmem gerekirse çok güzel dinlendim
Şimdi burada korana geçirenlere sorum korana sonrası nasıl bir temizlik yaptınız?
Ben şimdi değil ama pazartesi günü çılgın bir temizlik planlıyorum dokunduğum her yer kirklanacak. Ama belki de o kadar a gerek bile yok diyenlerin olacaktır
fikir ve görüşlere açığımtop sizde
Normal temizliğini yap yeterGünaydın hanımlar hanimefendiler
Daha iyi olduğum bir günden yazmak istedim. Çocuklarıma ne kadar bulaştırmak istemesemde gelip buldu virus çocuklarımı da. Ilk gün ateslendiler ama sonra sadece öksürük kaldı hepimizde.
Ağrılarım geçti şükür.
Ben de artık evimin işimin başına geçtim. Devamli yatmaktan iyice hamlamisim. Ama itiraf etmem gerekirse çok güzel dinlendim
Şimdi burada korana geçirenlere sorum korana sonrası nasıl bir temizlik yaptınız?
Ben şimdi değil ama pazartesi günü çılgın bir temizlik planlıyorum dokunduğum her yer kirklanacak. Ama belki de o kadar a gerek bile yok diyenlerin olacaktır
fikir ve görüşlere açığımtop sizde
Gitmiş her konuya da saçma sapan yazmış ki sırf bura için üye olduğu belli olmasın diye
Hiç sanmıyorum ikinci üyelik olduğu çok belli ama kim. Üsluptan çıkarabilirim aslındaOraya buraya saldırmak için üye oldu belki ve burda ışığı gördü
Hiç sanmıyorum ikinci üyelik olduğu çok belli ama kim. Üsluptan çıkarabilirim aslında
Benim aklıma şu geçen bonusun ve dutluğun banlanmasına sebep olan şahıs geldi ama üslubunu falan çok bilmiyorumHiç sanmıyorum ikinci üyelik olduğu çok belli ama kim. Üsluptan çıkarabilirim aslında
KuşburnuBitkisel neler denedin yazsana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?