Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negooo hayatımda hiç olamayacak şeyleri okut bana negoo kapasitemin beynimin yetmeyeceği hırsımdan dilime vuracağı şeyler yaşat bana negooo
Bu ışıltılı hayatı ben seçtim bonus kendim ettim kendim buldum
Oku evladım bugün 100 dal insan nasıl terbiyesiz olunuru

Günaydın hanımlar hanimefendiler

Daha iyi olduğum bir günden yazmak istedim. Çocuklarıma ne kadar bulaştırmak istemesemde gelip buldu virus çocuklarımı da. Ilk gün ateslendiler ama sonra sadece öksürük kaldı hepimizde.
Ağrılarım geçti şükür.
Ben de artık evimin işimin başına geçtim. Devamli yatmaktan iyice hamlamisim. Ama itiraf etmem gerekirse çok güzel dinlendim

Şimdi burada korana geçirenlere sorum korana sonrası nasıl bir temizlik yaptınız?

Ben şimdi değil ama pazartesi günü çılgın bir temizlik planlıyorum dokunduğum her yer kirklanacak. Ama belki de o kadar a gerek bile yok diyenlerin olacaktır

fikir ve görüşlere açığım top sizde

O pskolojiyle kırklama hissi geliyor ama hayal edileni yapmak zor hastalık daha üstünde sayılır.
Normal bi temizlik yap yeter nur.

Bir avuç kolonya ile geberiyor sonuçta

Normal temizliğini yap yeter

Hiç sanmıyorum ikinci üyelik olduğu çok belli ama kim. Üsluptan çıkarabilirim aslında
Benim aklıma şu geçen bonusun ve dutluğun banlanmasına sebep olan şahıs geldi ama üslubunu falan çok bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…