Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyyy seninkiler daha fena ne diyeyim valla Allah’ım tez vakitte kurtarsın inşallah.

Rahmetli babam akrabadan önce komşuyu öğretti bize.

Bunlar hangi çorak arazide yetişti bilmiyorum İnan’ın insanlarda eskilerin nezaketi yok

Bencillik ve sığırlaşma 21. Yy genel sorunu

Bugün var yarın yokuz,Sende esnaflar odası gibi çok şey istiyorsun bacım.

Bana cevap hakkı doğdu ondan yazdım 10 dakika hayatında hiç olmayacağı şeyleri okuttu bana, hemde bu saatte.
Okumasaydın. Herkes okuyor kimse böyle gelip dan diye yazmıyor. Ayrıca daha 2 saat önce üye olmuşsun topik topik geziyorsun hayret verici olay. Kaçıncı üyelik?

Okumasaydın. Herkes okuyor kimse böyle gelip dan diye yazmıyor. Ayrıca daha 2 saat önce üye olmuşsun topik topik geziyorsun hayret verici olay. Kaçıncı üyelik?
Okumadan özet geçtim zaten,O kadar istediği şeyleri evlendiği erkeğe bunları istiyorum oku dese ertesi gün sizleri tek celsede boşuyorum yazısını okur.

Okumadan özet geçtim zaten,O kadar istediği şeyleri evlendiği erkeğe bunları istiyorum oku dese ertesi gün sizleri tek celsede boşuyorum yazısını okur.
Öfff ne saçmaladın ya. Sanane.
Kimin feyki ya da bilmem kaçıncı üyeliğisin bilmiyorum bilmekte istemiyorum. Sus lütfen.

Bilmiyorum ki yavrum ya bir tane vardı emziren anneler de kullanıyor oda dayandı 1 hafta bitti etkisi de gitti. Etkili olanları da ben kullanamıyorum
Kendi kendine de geçecek gibi değil ne kadar oldu hala devam ediyor
Minik zaten yoruyordur bir de bu öksürük yapıştı yakana pislik
Sen yine bi ot çöp dene canım inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…