Her neyse inşallah çabuk topalarsın canım biz seni burda bekliyor olacağızMutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
İptal edilen üyelik açılıyor yöneticilerle iletişime geçip inşallah çok uzak kalmaz
Aaa çok üzüldüm canım. İnşallah büyük bir sıkıntı yoktur.Mutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
Sanırım toparlanmak için bir süreye ihtiyacı var umarım tez vakkitte dönerNe oldu negoya yaa
İnşallahİptal edilen üyelik açılıyor yöneticilerle iletişime geçip inşallah çok uzak kalmaz
Bakayım hemenNette var ben netten aldım en son
Eşim evde duruyor o bize göre daha iyi erkek iste ne kadar yapabilirse.Kıyamam yaAllahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Peki sen de hastasın çocuklarla ilgilenen biri var mı?
Bence bu vürüsü saldılarAllahım hasta olan herkse şifa versin inşallah, bu ara kime sorsam ya hasta ya da covid
İnşAllah canım benimBiraz uzak kalmak iyi gelicektir inşallah ona sorumsuz biri de değilki konularıyla da ilgileniyor.
Çabuk gelsin inşallah özlesin bizi ❤
Olsun tatlım o da bişey. Elinden geleni yapıyor ya yine iyi.Eşim evde duruyor o bize göre daha iyi erkek iste ne kadar yapabilirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?