Sagol canim❤Size de geçmiş olsun lora sizden haberim yoktu
İki saattir ne diyor bu diyorum Allah iyiliğini versinNego cam hiyır
merhabaMerhaba, beylikdüzünden ev aldiniz mı?
Çok özletme nego. Dinlenmek iyi gelir inşAllahMutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
İnşallah iyi olursun Nego cum ben odak hiç yapamadım bi buzdolabının içini temizledim Bugün de boynum tutuk bu halde çocuk kucağımda sürekli yakınında candan güvenecek kimsenin olmaması ne kadar kötüMutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
Büyük benimkiler olmaz demekAçıp sallandırdım aşşa dar olduğu için yıkadım zor oluyo büyük stor olmaz
Yaa güzeldi onlar101 de vikingin turunç spreyi pembe spreyi hep kalkmış gelmiycekmiş daha
Mutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
Kuzucum bir sorun yok inşallah. Çok takip edemedim sayfayı bugünMutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
Kıyamam yaPis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Aaaa üyelik iptali diyorMutfak odak noktasını bitirdim. Bir müddet olamayacağım çok yoğunum,kafamda çok dolu.
Oyyy geçmiş olsun canım geçmiş yapamıyorum gözden kaçırmışımCovit canim
Nette var ben netten aldım en sonBüyük benimkiler olmaz demek
Yaa güzeldi onlar
Aaaa nasıl yaa ben önceki gibi dinlenip gelcek sanıyorumAaaa üyelik iptali diyornegom kendini toparlayıp çabuk gelirsin inşAllah. Allah yardımcın olsun
İptal edilen üyelik açılıyor yöneticilerle iletişime geçip inşallah çok uzak kalmazAaaa nasıl yaa ben önceki gibi dinlenip gelcek sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?