- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Bence bu haftada dinlen bende kalkarım dedim kalkamadımBugün mutfağı temizlicektim güya ama yine kaldı. Haricinde evi topladim wc banyo temizledim süpurmeye hic halim kalmadı
Ben hamileydim covid geçirdiğimdeAntibiyotik verdiler mi?
Aferin içtim.
Bal zencefil yaptım.
Keçiboynuzu pekmezi içtim.
Pastil attım ağzıma.
Adaçayı ,yeşilçay içtim.
Flixotide hava siktim iki kez .
Avil şurup içtim.
Bol su içiyorum.
Elimden geldikce birşeyler yapıyorum.
Aşın var mıydı?
Evdekilere bulasti mi?
Ben üç aşılıyim hiç bilmiyorum işte niye boyle oldu.
Hastasın kuzum sen yeter yaptığınBugün mutfağı temizlicektim güya ama yine kaldı. Haricinde evi topladim wc banyo temizledim süpurmeye hic halim kalmadı
Test yapmadim.sudem34 geçmiş olsun kaçırdım mı test yaptırdın mı sen?
Evet Bi tek bende oldu hala da ara ara oluyo akşam ozellikleGeçti mi?
Evde bir tek sende mi oldu?
Ciğerleri indi mi diye korkuyorumEvet Bi tek bende oldu hala da ara ara oluyo akşam ozellikle
Yaş sendromları falan varmış jes. Korkudan gelecek ataklara vs bakmıyorum.Sonraki ataklar moayy benim tansiyonum düşüyor
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar oğlunuz. Sizin de testinizin temiz çıkmasına çok sevindim.Bu sabah hastanelerden geldik
Çok şükür smear testim temiz çıktı
Oğlanı götürmüştüm onunda röntgen çekildi
Yavrum bronşit olmuş başlangıcı vardı zaten
Çok üzüldüm onun için. Bi sürü ilaçla geri döndük.
Oğlun kaç yaşında Erva ?Evet Bi tek bende oldu hala da ara ara oluyo akşam ozellikle
Eşim böyle bir problem yaşıyor. Covid testi negatifti ama belirtiler vardı. Sürekli balgam varmış gibi, öksürsem rahatlayacağım diyor ama öksürünce de çıkmıyor. Sürekli boğazını temizliyor tik gibi oldu artık. Balgam sökücüler vs de etkili olmadı. İnşallah sizin covid değildir. Belki alerjik bir durumdur.Covit geçiren canlar
Sanki balgam çıkaracak gibi bir öksürük geliyor .
balgam var gibi çıkarmaya çalışinca bişey çıkmıyor.
Ama gürültülü ve göğüsten boğaza kadar bir acı oluyor.
Benzer şeyler yaşadınız mı?
İnşallahEşim böyle bir problem yaşıyor. Covid testi negatifti ama belirtiler vardı. Sürekli balgam varmış gibi, öksürsem rahatlayacağım diyor ama öksürünce de çıkmıyor. Sürekli boğazını temizliyor tik gibi oldu artık. Balgam sökücüler vs de etkili olmadı. İnşallah sizin covid değildir. Belki alerjik bir durumdur.
İnşallah korktuğun gibi olmaz canım şifa olsunGenel durumum iyi yani.Tat koku hepsi var.Yorgunluk halsizlik ateş yok.Eklem ağrısı yok.
Alerji arttı belki balgam yaptı emin olamıyorum.
Gözlemliyorum kendimi.Antihistaminik hava bir yandan bal zencefil takviyesine başladım.Keciboynuzu pekmezi.
Pastil de alicam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?