Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben hamileydim covid geçirdiğimde çok kötüydü, aşısızdım.Bi gece nefes darlığından dolayı acile gitmiştim hava verdiler serum taktılar.İşe yaramıyordu ama.26 haftalık hamileydim karnım vardı.O yüzden çok zorlanmıştım.Eşimde hiçbir belirti olmamıştı oğlum o hafta çok hastaydı laranjit olmuştu.Antibiyotik acilde vermişlerdi ben bir sürü şey yapmıştım ama hiçbiri işe yaramıyordu covid de. Normal de grip nezle olsam nane limon içerim 2 günde toparlarım.Allah ım kimseye yaşatmasın.Ama sen dinlen bol su iç ve beslenmene dikkat et bol c vitamini al.Aşılılar hafif atlatıyor çevremde hiç korkma Allah ın izniyle.

sudem34 geçmiş olsun kaçırdım mı test yaptırdın mı sen?
Test yapmadim.

Balgamli öksürük hissi var sadece .

Gözlüyorum.

Değildir inşallah.

Sen nasılsın?
Randevun ne zaman?
Ağrıların geçti mi biraz?

Evet Bi tek bende oldu hala da ara ara oluyo akşam ozellikle
Ciğerleri indi mi diye korkuyorum
Öksürük ve balgam alt solunum dan geliyor sanki minnak da olsa.

Oğlun da bronşit ya ondan mı bulaştı aceba diycem kafam duman ben artık hastalıklardan bişey anlamıyorum

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar oğlunuz. Sizin de testinizin temiz çıkmasına çok sevindim.

Eşim böyle bir problem yaşıyor. Covid testi negatifti ama belirtiler vardı. Sürekli balgam varmış gibi, öksürsem rahatlayacağım diyor ama öksürünce de çıkmıyor. Sürekli boğazını temizliyor tik gibi oldu artık. Balgam sökücüler vs de etkili olmadı. İnşallah sizin covid değildir. Belki alerjik bir durumdur.

İnşallah

Off salgın otesi salgın
Benmde boğazdan burun akintisisna geçti ilaç içmeye korkuyorum halsizlk çok yok ama. Genzim dolu saniesam yine akşam banyo yapıp aferin sinüs icsemmi diye düşünüyorum belki de icmem bilemiyorum
Mutfak toplandi supuruldu yemeklerim pişiyor ocakta
Öğlen uyumuşum ,2 saat iyi geldi ama klkinca sanki başa dönüyormuş gibi oldu vücudum biraz ağrıdı
Parol var ama etki etmiyor bana bağışıklık kazandı o ilacada

Bakalm ne olcak

K.pederimde azaldı öksürük cuma gününe göre bakalm benmde antibiyotik olmadan geçmiyor ama mecburum bu sefer eşimde yılık izne çıktı bugün Mart'1 e kadar evde izni bitmeden iyilessem keşke limon pastil sprey deniyorum habire

İnşallah korktuğun gibi olmaz canım şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…