Düzenli Evimiz & Hayatımız

Covit geçiren canlar

Sanki balgam çıkaracak gibi bir öksürük geliyor .

balgam var gibi çıkarmaya çalışinca bişey çıkmıyor.

Ama gürültülü ve göğüsten boğaza kadar bir acı oluyor.

Benzer şeyler yaşadınız mı?

Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Sende mi covidsin canım ?
Genel durumum iyi yani.Tat koku hepsi var.Yorgunluk halsizlik ateş yok.Eklem ağrısı yok.

Alerji arttı belki balgam yaptı emin olamıyorum.

Gözlemliyorum kendimi.Antihistaminik hava bir yandan bal zencefil takviyesine başladım.Keciboynuzu pekmezi.

Pastil de alicam .

Testler temiz çıkmış gözün aydın. ☺ Oğluna da çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Benim oğlum küçükken geçirdi biz bi askeri dr.a götürdük hoca 5 tane iğne verdi 5.günde hemen toparlamıştı.Ondan önce bayağ ilaç kullanmıştık hiç faydası olmamıştı.Bizimki yerleşmemiş bronşitti.Siz de toparlarsınız tez zamanda inşallah.

Bilmiyorum

Alerji den tek farkı öksürme ihtiyacı sonrası balgam var hissi ama minnak balgam var yok arasi göğüsten gelen acı o esnada .

Anlayamadım.
Geçmiş olsun canım.Ben covid geçirdiğimde bunları yaşadım ama yanında bir sürü belirti de vardı.Terleme nefes darlığı,burun tıkanıklığı vs...

Geçmiş olsun canım.Ben covid geçirdiğimde bunları yaşadım ama yanında bir sürü belirti de vardı.Terleme nefes darlığı,burun tıkanıklığı vs...
Antibiyotik verdiler mi?
Aferin içtim.
Bal zencefil yaptım.
Keçiboynuzu pekmezi içtim.
Pastil attım ağzıma.
Adaçayı ,yeşilçay içtim.
Flixotide hava siktim iki kez .
Avil şurup içtim.
Bol su içiyorum.

Elimden geldikce birşeyler yapıyorum.

Aşın var mıydı?

Evdekilere bulasti mi?

Ben üç aşılıyim hiç bilmiyorum işte niye boyle oldu.

iki haftaki önceki hastalığına benziyor mu?
Balgamlı öksürük var mı?

Parol mu içiyorsun?
İki hafta önce boğaz ağrısı burun akıntısı vardı. Bunda ateş vucut ağrısı halsizlik oldu. Öksürük vs yok. Arada birkaç defa oluyor ama çok değil. Parol içiyorum sadece

İki hafta önce boğaz ağrısı burun akıntısı vardı. Bunda ateş vucut ağrısı halsizlik oldu. Öksürük vs yok. Arada birkaç defa oluyor ama çok değil. Parol içiyorum sadece
Aceba o tamamen geçmedi tekrar mi nuksetti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…