Sonraki ataklar moİnşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci ve sonraki atakları.Ben de dahil.
Doğuştan atarlı giderlilerSonraki ataklar moayy benim tansiyonum düşüyor
Allah şifa versin canım geçmiş olsunBu sabah hastanelerden geldik
Çok şükür smear testim temiz çıktı
Oğlanı götürmüştüm onunda röntgen çekildi
Yavrum bronşit olmuş başlangıcı vardı zaten
Çok üzüldüm onun için. Bi sürü ilaçla geri döndük.
Sende mi covidsin canım ?Covit geçiren canlar
Sanki balgam çıkaracak gibi bir öksürük geliyor .
balgam var gibi çıkarmaya çalışinca bişey çıkmıyor.
Ama gürültülü ve göğüsten boğaza kadar bir acı oluyor.
Benzer şeyler yaşadınız mı?
BilmiyorumSende mi covidsin canım ?
Genel durumum iyi yani.Tat koku hepsi var.Yorgunluk halsizlik ateş yok.Eklem ağrısı yok.Sende mi covidsin canım ?
Testler temiz çıkmış gözün aydın. ☺ Oğluna da çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Benim oğlum küçükken geçirdi biz bi askeri dr.a götürdük hoca 5 tane iğne verdi 5.günde hemen toparlamıştı.Ondan önce bayağ ilaç kullanmıştık hiç faydası olmamıştı.Bizimki yerleşmemiş bronşitti.Siz de toparlarsınız tez zamanda inşallah.Bu sabah hastanelerden geldik
Çok şükür smear testim temiz çıktı
Oğlanı götürmüştüm onunda röntgen çekildi
Yavrum bronşit olmuş başlangıcı vardı zaten
Çok üzüldüm onun için. Bi sürü ilaçla geri döndük.
Yok covit geçirmedi bu kış sürekli hiriltili geçtiCovit mi geçirdi oğlun?
Çocuk hasta olmasın ya
Allah acil şifalar versin
Sağol canimAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Gecmis olsun canim
Sagolun kızlarGeçmiş olsun
Aynısı bende de oldu 2 haftadırBilmiyorum
Alerji den tek farkı öksürme ihtiyacı sonrası balgam var hissi ama minnak balgam var yok arasi göğüsten gelen acı o esnada .
Anlayamadım.
Geçmiş olsun canım.Ben covid geçirdiğimde bunları yaşadım ama yanında bir sürü belirti de vardı.Terleme nefes darlığı,burun tıkanıklığı vs...Bilmiyorum
Alerji den tek farkı öksürme ihtiyacı sonrası balgam var hissi ama minnak balgam var yok arasi göğüsten gelen acı o esnada .
Anlayamadım.
Geçti mi?Aynısı bende de oldu 2 haftadır
Başka belirtim de yoktu hastaneye gitmedim bilmiyorum bende
Antibiyotik verdiler mi?Geçmiş olsun canım.Ben covid geçirdiğimde bunları yaşadım ama yanında bir sürü belirti de vardı.Terleme nefes darlığı,burun tıkanıklığı vs...
Biraz daha iyiyim canım, baş ağrısı var biraz
iki haftaki önceki hastalığına benziyor mu?Biraz daha iyiyim canım, baş ağrısı var biraz
İki hafta önce boğaz ağrısı burun akıntısı vardı. Bunda ateş vucut ağrısı halsizlik oldu. Öksürük vs yok. Arada birkaç defa oluyor ama çok değil. Parol içiyorum sadeceiki haftaki önceki hastalığına benziyor mu?
Balgamlı öksürük var mı?
Parol mu içiyorsun?
Aceba o tamamen geçmedi tekrar mi nuksetti?İki hafta önce boğaz ağrısı burun akıntısı vardı. Bunda ateş vucut ağrısı halsizlik oldu. Öksürük vs yok. Arada birkaç defa oluyor ama çok değil. Parol içiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?