Kahvaltıda ne var
Akşama da ne var
Simit, tereyağlı pekmez ☻Kahvaltıda ne var
Nohut pilav yapmayi düşünüyorum belki nohutlu pilav yaparimAkşama da ne var
Ben geçen hafta mutfakta halletmiştim onuÖdev patates, soğan kovası / sepeti temizlemek
Nego
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
akşama patates oturtma, pilav salata.Akşama da ne var
hayırlısı olsun canım. Aslında aşılama öncesi eşinin değerlerine bakılması gerekirdi.Eşime bişi demedim morali bozulmasın diye ama moralmen kismende olsa Çöktüm bakalm hayirlisi prosedür gereği yapıyoruz aşılama ama yine de umudum vardı ne biliyim
Bakıldı zatenn ama tüp bebek raporu için 2 asilama şartı varmışhayırlısı olsun canım. Aslında aşılama öncesi eşinin değerlerine bakılması gerekirdi.
Ne diyeceğimi bilemiyorum sperm yoksa neden yapılıyorBakıldı zatenn ama tüp bebek raporu için 2 asilama şartı varmış
Mecbur yapıyorz ama az da olsa umudum varsa keçiboynuzu pekmezi yiyordu falan
Ağır oligospermi teşhisi hoca da demişti tutmaz diye ama az da olsa umut vardı içimde şimdi nasıl neden yapacaklar sperm flaan yoksa anlamadim
Bizim de menü börek, sabah patates püresi yaptım.Dünde ıspanak yapmıştım.Birazda çökelek var evde,çeşitli yapacağız nasip olursa.☺akşama patates oturtma, pilav salata.
Eşime bişi demedim morali bozulmasın diye ama moralmen kismende olsa Çöktüm bakalm hayirlisi prosedür gereği yapıyoruz aşılama ama yine de umudum vardı ne biliyim
Tavuklu pilav yapmayı düşünüyorumAkşama da ne var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımİşimiz bitti kızlar öyle dinlendirme falan olmadı bitti kaldkridilar duphaston verdi bitince test yapicam
Perşembe günü baslicam ilaça hayirlsii Allah dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?