Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar öğleden sonraya kaldı işimiz numune yıkama sonrası degerleer hep tire yok yani gibi bişi bakalm
Sabah 8 buçukta beri bekliyoruz
Bu arada 5 TL ye satıcı kızlardan hediye aldı eşim
Öyle beklioz işte idrara sıkışık biraz olmaluymis biraz skisigim
Bu durumda aşılama yaparlarmiki anlamadım gitti değer yok bişi yok nasıl olcak anlamadım

Eklentiler

• IMG-20220215-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
Eşime bişi demedim morali bozulmasın diye ama moralmen kismende olsa Çöktüm bakalm hayirlisi prosedür gereği yapıyoruz aşılama ama yine de umudum vardı ne biliyim
hayırlısı olsun canım. Aslında aşılama öncesi eşinin değerlerine bakılması gerekirdi.

hayırlısı olsun canım. Aslında aşılama öncesi eşinin değerlerine bakılması gerekirdi.
Bakıldı zatenn ama tüp bebek raporu için 2 asilama şartı varmış
Mecbur yapıyorz ama az da olsa umudum varsa keçiboynuzu pekmezi yiyordu falan
Ağır oligospermi teşhisi hoca da demişti tutmaz diye ama az da olsa umut vardı içimde şimdi nasıl neden yapacaklar sperm flaan yoksa anlamadim

Ne diyeceğimi bilemiyorum sperm yoksa neden yapılıyor inş.hayırlısı olsun canım Rabbim mucizeni sana getirsin nasip etsin amin

Eşime bişi demedim morali bozulmasın diye ama moralmen kismende olsa Çöktüm bakalm hayirlisi prosedür gereği yapıyoruz aşılama ama yine de umudum vardı ne biliyim

Senin durumun ondan kat kat zor o kadar işlem ilaç sadece senin üstünde oluyor.
En çok kendini düşün moralin bozuksa bozuldu ama Allahtan ümit kesilmez de.

Yani kendini düşün. Tecrübeler diyor bonus değil

İşimiz bitti kızlar öyle dinlendirme falan olmadı bitti kaldkridilar duphaston verdi bitince test yapicam
Perşembe günü baslicam ilaça hayirlsii Allah dan
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…