- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Beni görmezden gelme, galbim gırılırKimi görmezden gelsem acaba
Beni görmediğine göreKimi görmezden gelsem acaba
4 günKaç gün geçti canım bazen testler de geç çıkıyor sonuç
Bende öyle biliyorum ama işte geldi geçti bu aşılama da hakkımızda hayirlsii 28 inde öğrenicem sonucu regl olmazsmAslında bu durum tüp bebekte raporlu hakkı sağlar diye biliyorum.
İnşallah olmazsın canım. Hem ara değerlendirmeler de olacak. Hiç umutsuz olma. Rabbim hakkınızda en güzel, en hayırlı olanı versin inşallahBende öyle biliyorum ama işte geldi geçti bu aşılama da hakkımızda hayirlsii 28 inde öğrenicem sonucu regl olmazsm
İnşallah canım cok teşekkür ederimİnşallah olmazsın canım. Hem ara değerlendirmeler de olacak. Hiç umutsuz olma. Rabbim hakkınızda en güzel, en hayırlı olanı versin inşallah
Zar zor şarj ettim de çok gitmez 6 yıllık telefon miladı doldu herhaldeU UcanSupurge inş çabuk halledilir
Beni değiş diyor maalesefZar zor şarj ettim de çok gitmez 6 yıllık telefon miladı doldu herhalde
1 hafta önce ücretsiz izin dilekçemi verdimBeni değiş diyor maalesef
Biraz daha dayanır inşallah1 hafta önce ücretsiz izin dilekçemi verdim
Bi 4 ay daha dayansa bari Haziranda döneceğim nasipseBiraz daha dayanır inşallah
Gidene çok zor canım, insanın içinden birşey kopuyor sanki. Ne çok ağlardım öğrenciyken.Ah bu gitmeler olmasa
O çokkk bağlandığınız bebişler var ya asılında hiç sizin değil kızlar bunu bilin
Gün gelince kendi yolunu bulmak için öyle yada böyle elinizden uçup gidiyolar
Allah kavuştursun efserAh bu gitmeler olmasa
O çokkk bağlandığınız bebişler var ya asılında hiç sizin değil kızlar bunu bilin
Ah efser annemi hatırlattın. Geçen ay onda kaldım dönerken içime içime agladım. Yalnız bir de o. Gidene de zor kalanada.Ah bu gitmeler olmasa
Bu aşk mezara kadarAh efser annemi hatırlattın. Geçen ay onda kaldım dönerken içime içime agladım. Yalnız bir de o. Gidene de zor kalanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?