Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkes sohnetteyken ben ırgat gibi çalıştım
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Ardiyeyi düzenledim çıkardım nir kaç parça eşya onları balkona koydum balkonu süpürdüm acayip yoruldum şimdi markete gidicem giderken çöp atayım tam bir ırgat olarak degişicem nikimi

Hangimiz değiliz ki

Ooo mahvetmişti beni hiç sorma kolikti gerçekten ay ne çektim
Kaç aylık oldu dış olabilir mi?
5 aylık canım kızım 3 buçuk aylık çıkardı bizimkilerden bekliyorum

Evi komple süpürdüm
1 tencere sarma sardım

Selammm
Dün camların yarısını silmiştim bugün de diğer yarısını sildim ohh resmen ev aydınlandı
Koltukları sileyim diyorum kızlar ne önerirsiniz deterjan olarak?
Beyaz sabunla sil bence canım yıpranmazlar hem.Artık çok pahalı koltuklar ağır deterjanlar erken yıpratıyor kumaşlarını

Bugün ne yaptığımı yazayım gelmişken
Ev süpürdüm
Banyo paspaslarini yıkadım. Serdim.
Katlanması gereken çamaşırları katladim. Yerine yerleştirdim.
Banyoyu ve klozet bölümünü yıkadım tertemiz oldu.
Akşam için yemek yapmadım.

Her gün yapmaktan yoruldum.

Eşime dedim gelirken ekmek al tost yapayım çayla güzel olur.
Yemek derdimde olmayınca biraz rahatladım.
Kek yaptım.
bulaşıklar makinede.

Ah canın çekti emzikli halinle kusuruma bakma helal et hakkını
Yok canım estağfurullah ben nescafe hiç sevmem normalde canım çekmedi yani rahat ol. İşte arada tatlı,poğaça, döner,ayran falan çekiyor inş. en kısa zamanda normale dönebiliriz.Bizim kız dün 3 aylık oldu kontrole götüremedim ama kilosunu merak ediyorum umarım almıştır.

Ogle saatinde kısır güzel gider.
Yanına da ayran ve turşu oh mis.
Çay yani için de ıslak kurabiye.

Benim en sevdiğim ikili bunlar.
Ve gayet doyurucu.

İçim yanıyor sanırım hastalıktan suyla kesilmiyor evdede ne soda ne soğuk hiçbişeycik kalmamış
Portakal sık canım vitaminde olur hem. Benim de öyle canım bi şeyler istiyor portakalda cesaret edemiyorum çok gaz yapar diye yada alerji yapar vs.diye

Portakal sık canım vitaminde olur hem. Benim de öyle canım bi şeyler istiyor portakalda cesaret edemiyorum çok gaz yapar diye yada alerji yapar vs.diye
Bu hafta alışveriş yapılmadı ya o da yok
Tam Takır Kuru Bakır
Ahhh kuzum biraz alışsa sizde rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…