- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hangimiz değiliz kiHerkes sohnetteyken ben ırgat gibi çalıştım
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Ardiyeyi düzenledim çıkardım nir kaç parça eşya onları balkona koydum balkonu süpürdüm acayip yoruldum şimdi markete gidicem giderken çöp atayım tam bir ırgat olarak degişicem nikimi
Kaç aylık oldu dış olabilir mi?Ya aynen şu ara hiç uyumuyor bi 5-10 dakika kestiriyorum saat 3ten sonra. 3 e kadar yine bu kadar sık uyanmıyor 3ten sonra sürekli yat kalk modundayız
Hayırlı olsun canim 2. Çocuk mu?He kiz gölgecim ikinci oğlan geliyo
Hayırlı olsun canim 2. Çocuk mu?
Ooo mahvetmişti beni hiç sorma kolikti gerçekten ay ne çektimÜç buçuk aylıkken mi? Ben şokBayağ erken çıkarmış maşallah ama zorlamışsındır gaz bitmeden diş başlamış zor olmuştur. Benim oğlum 8 aylıkken ilk dişini çıkartmıştı bende o yüzden kızı erken beklemiyorum.
5 aylık canım kızım 3 buçuk aylık çıkardı bizimkilerden bekliyorumKaç aylık oldu dış olabilir mi?
Neskafenin üstüne kaynar sütü cos diye dökünce çözülmüş hali böyle oluyo bayılıyorumBu ne kahvesi kız?
Evi odaları topladım
Çay keyfi telefon falan filan yaptım
Mutfağı topladım
Sarma içi hazırladım
Kapı önü paspaslarını duşkabinde yıkadım iç dış
2 tane halı fırçaladım
Lavaboları yıkadım
Süpürgeyi çıkardım süpürmek için güç toplamaya çalışıyorum
Beyaz sabunla sil bence canım yıpranmazlar hem.Artık çok pahalı koltuklar ağır deterjanlar erken yıpratıyor kumaşlarınıSelammm
Dün camların yarısını silmiştim bugün de diğer yarısını sildim ohh resmen ev aydınlandı
Koltukları sileyim diyorum kızlar ne önerirsiniz deterjan olarak?
Birgün diyetimin bitince deneyeceğim inş.☺Neskafenin üstüne kaynar sütü cos diye dökünce çözülmüş hali böyle oluyo bayılıyorumnasıl oldun sudem?
Ah canın çekti emzikli halinle kusuruma bakma helal et hakkınıBirgün diyetimin bitince deneyeceğim inş.☺
İçim yanıyor sanırım hastalıktan suyla kesilmiyor evdede ne soda ne soğuk hiçbişeycik kalmamışNeskafenin üstüne kaynar sütü cos diye dökünce çözülmüş hali böyle oluyo bayılıyorumnasıl oldun sudem?
Yok canım estağfurullah ben nescafe hiç sevmem normalde canım çekmedi yani rahat ol.Ah canın çekti emzikli halinle kusuruma bakma helal et hakkını
Ogle saatinde kısır güzel gider.Bu arada kızlar Bi fikir almak istiyorum hepinizden
Uzun zamandır görüşmediğim korona gibi vs. Durumlardan dolayı Bi arkadaşımı evime çağırdım.
Öğlen gelecek cocuklariyla
Yemek olarak tatlı olarak ne yapsam
Ya da çay saati mi yapsam bilmiyorum
Sizce nasıl yapayım
Portakal sık canım vitaminde olur hem. Benim de öyle canım bi şeyler istiyor portakalda cesaret edemiyorum çok gaz yapar diye yada alerji yapar vs.diyeİçim yanıyor sanırım hastalıktan suyla kesilmiyor evdede ne soda ne soğuk hiçbişeycik kalmamış
Bu hafta alışveriş yapılmadı ya o da yokPortakal sık canım vitaminde olur hem. Benim de öyle canım bi şeyler istiyor portakalda cesaret edemiyorum çok gaz yapar diye yada alerji yapar vs.diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?