Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de genelde mercimek köftesi yapıyorum herkes çok beğenerek yiyo marul yanınada.Olmazsa olmazımız nar ekşisi ve limon.Kakaolu ıslak kek, gül böreği de yapardım.Fikir olsun sanada.☺

Ben de genelde mercimek köftesi yapıyorum herkes çok beğenerek yiyo marul yanınada.Olmazsa olmazımız nar ekşisi ve limon.Kakaolu ıslak kek, gül böreği de yapardım.Fikir olsun sanada.☺

Aynısını tavsiye edeyim yemek gibi doyurucu olsun dersen bi tane daha salata ya da açma poğça gibi bişey yapabilirsin

Bu hafta alışveriş yapılmadı ya o da yok
Tam Takır Kuru Bakır
Ahhh kuzum biraz alışsa sizde rahat edersiniz
Hmm o zaman getir'den istet canım.Bizim burada portakal, limon, mandalina çok ve ucuz maşallah bizde hep var.Kapıda bi poşet portakal vardı eşimin işçisi indirip gitmiş.Biz hiç almıyoruz hep birileri gönderir çiftlikten bahçelerden falan.Umarım inş.atlatırız bugünleri de.❤

Asında şu buzluga atılan meyveler şimdi işe yarar fazla geliyorsa at buzluga sonraya güzel meyve suyu oluyor
Getirin şübesi çok yakın çabuk getiriyolar

Levaiz Beyaz sabunla aspirinle siliyorum ben canım koltukları. Aspirin lekelere iyi oluyor.
Makine deterjanıyla sildiğimde olmuştur.
Sen yapma ama kolun dayanmaz
Beyaz sabunla yapayım o zaman, leke yok öle kirli de değil ama içimden geldi
Baharda yıkatacağım zaten.

Öyle tabi ama her şeye karşı bir umutsuzluk karamsarlık var geçmiyor. İçimiz feraha çıksın inşallah

Hepimize oluyor canım var sıkıldığımız içimize attığımız şeyler onların etkisi işte.

Bak bahar kapıda kurumuş dallar yeşericek kim umutsuz kalmış ki biz kalalım Allah gönlüne ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…