Limona bas şekeriİçim yanıyor sanırım hastalıktan suyla kesilmiyor evdede ne soda ne soğuk hiçbişeycik kalmamış
Ben de genelde mercimek köftesi yapıyorum herkes çok beğenerek yiyo marul yanınada.Olmazsa olmazımız nar ekşisi ve limon.Bu arada kızlar Bi fikir almak istiyorum hepinizden
Uzun zamandır görüşmediğim korona gibi vs. Durumlardan dolayı Bi arkadaşımı evime çağırdım.
Öğlen gelecek cocuklariyla
Yemek olarak tatlı olarak ne yapsam
Ya da çay saati mi yapsam bilmiyorum
Sizce nasıl yapayım
Limonda yok getire söyledim soda gelecekLimona bas şekeri
Ben de genelde mercimek köftesi yapıyorum herkes çok beğenerek yiyo marul yanınada.Olmazsa olmazımız nar ekşisi ve limon.Kakaolu ıslak kek, gül böreği de yapardım.Fikir olsun sanada.☺
İç iç cırıldın terleye terleyeLimonda yok getire söyledim soda gelecek
Sanırım o çok terlemenin acısı vucud sıvı istiyor
Hmm o zaman getir'den istet canım.Bu hafta alışveriş yapılmadı ya o da yok
Tam Takır Kuru Bakır
Ahhh kuzum biraz alışsa sizde rahat edersiniz
Asında şu buzluga atılan meyveler şimdi işe yararHmm o zaman getir'den istet canım.Bizim burada portakal, limon, mandalina çok ve ucuz maşallah bizde hep var.Kapıda bi poşet portakal vardı eşimin işçisi indirip gitmiş.Biz hiç almıyoruz hep birileri gönderir çiftlikten bahçelerden falan.Umarım inş.atlatırız bugünleri de.❤
Yoruldun dinlen birazSofrayı toplamışım mutfak duruyor bugün nolduysa belimi ağrıttım süpürürken ayakta duramıyorum şu an ilaç aldım uzandım sonra toplarım
Beyaz sabunla yapayım o zaman, leke yok öle kirli de değil ama içimden geldiLevaiz Beyaz sabunla aspirinle siliyorum ben canım koltukları. Aspirin lekelere iyi oluyor.
Makine deterjanıyla sildiğimde olmuştur.
Sen yapma ama kolun dayanmaz
Evet çok iyi fikir bende yapmayı planlıyordum.Asında şu buzluga atılan meyveler şimdi işe yararfazla geliyorsa at buzluga sonraya güzel meyve suyu oluyor
Getirin şübesi çok yakın çabuk getiriyolar
Dikkat et şekerim yorma kendiniSofrayı toplamışım mutfak duruyor bugün nolduysa belimi ağrıttım süpürürken ayakta duramıyorum şu an ilaç aldım uzandım sonra toplarım
Kız senin kolun omuzun nolur ondan sonra düşününce bana ağrı giriyoBeyaz sabunla yapayım o zaman, leke yok öle kirli de değil ama içimden geldi
Baharda yıkatacağım zaten.
Oluyor selizay geçici bi süreç diye düşün geçiyor Allahın izniyle ne kadar zor geçirenler var evde atlattık şükürCovid sonrası depresyona giren var mı? Hiçbir şey yapasım yok, sürekli uyumak istiyorum
Öyle tabi ama her şeye karşı bir umutsuzluk karamsarlık var geçmiyor. İçimiz feraha çıksın inşallahOluyor selizay geçici bi süreç diye düşün geçiyor Allahın izniyle ne kadar zor geçirenler var evde atlattık şükür
Öyle tabi ama her şeye karşı bir umutsuzluk karamsarlık var geçmiyor. İçimiz feraha çıksın inşallah
Ögle vakti sardıgın sarmalar tırmalıyor BonusSofrayı toplamışım mutfak duruyor bugün nolduysa belimi ağrıttım süpürürken ayakta duramıyorum şu an ilaç aldım uzandım sonra toplarım
Oturdum sararken artık neyden oluyosa oluyo bak uzandım yazdığımdan beri nasıl iyi geldi koltuk falan çektim süpürürken normal yaniÖgle vakti sardıgın sarmalar tırmalıyor Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?