Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neskafenin üstüne kaynar sütü cos diye dökünce çözülmüş hali böyle oluyo bayılıyorum nasıl oldun sudem?
Cok şükur Bonusum sesim biraz fazla kısildi onun dışında iyiyim elhamdülillah ahali de ateşi düştü şükur

Covid sonrası depresyona giren var mı? Hiçbir şey yapasım yok, sürekli uyumak istiyorum
İlk çıktığı dönemlerde geçirdim. Ağırdı epey ben maneviyata çok yöneldim o dönemde o iyi gelmişti.
Kolay bir süreç değil ve fizyolojik ve psikolojik olarak hasar bıraktığına inanıyorum bende.

Ogle saatinde kısır güzel gider.
Yanına da ayran ve turşu oh mis.
Çay yani için de ıslak kurabiye.

Benim en sevdiğim ikili bunlar.
Ve gayet doyurucu.

Ben de genelde mercimek köftesi yapıyorum herkes çok beğenerek yiyo marul yanınada.Olmazsa olmazımız nar ekşisi ve limon.Kakaolu ıslak kek, gül böreği de yapardım.Fikir olsun sanada.☺
Sarma sardım yarın kolaylık olsun diye
Makarna salatası bende çok severim kısır da öyle
Yarın tamamlarım. tatlımı da akşam yapmak istiyordum ama hiç halim yoktu

Covid sonrası depresyona giren var mı? Hiçbir şey yapasım yok, sürekli uyumak istiyorum
Kuzum bugün tamda bunu düşündüm çok şükür hastalık sırasıda ağır yada karamsar olmadım sanırım ilk zamanlar olsaydık daha ruhumuz çöküşlü olurdu çünkü bir bilinmezlik vardı
o zaman şu bu zamana kadar hem farkıladılığumız artı hemde sağdan soldan çok bilgilendik hastalığı tanıdık
Buna Rağmen yinede içim daralır gibi olyor halsizlikte bunda etkili olabilir uyku hali varki hastalık sırasında baygın olurum diye düşündüm genelde uyurum böyle dönemlerde o sıra uyukum çok huzursuzdu terden sanırım şimdi ise tam tersi uyuyorum tekrar uyuyorum Gün içinde uyudum akşam üzeri uyudum ve halen uyukum var
Belkide buda vucudun savunması diye düşünüyorum

Ah canım aynı ben buuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…