Sesli güldüm inş komşu duymadıBunu nasıl başardım
Adama çiçek alacak alan bırakmamışsın deyince kızıyorsunDün saymışım yanlış saymadıysam 28 çeşit sukulentim olmuş
Bir gün evde masa sandalyeye yer kalmıyacakDün saymışım yanlış saymadıysam 28 çeşit sukulentim olmuş
Nice güzel yaşların olsun canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn bugün benim doğum günüm iş yapmam
Öncelikle kendi doğum günümü sonra da hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Tek bi gül alaydı 15 teleyeAdama çiçek alacak alan bırakmamışsın deyince kızıyorsun
İyiki doğdun nice senelere
Teşekkür ederim canlarımNice güzel yaşların olsun canım
Bir kasa gül feda olsun bacımsuTek bi gül alaydı 15 teleye
varlığından haberim yok sukulent nedir breDün saymışım yanlış saymadıysam 28 çeşit sukulentim olmuş
varlığından haberim yok sukulent nedir bre
Bende bunu dışarı attımAçelyaya dışarda bakarım inş bu sene yaşar dedim kar geliyomuş
O içerde olmuyomuyduBende bunu dışarı attım
Nice güzel yaşlara canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn bugün benim doğum günüm iş yapmam
Öncelikle kendi doğum günümü sonra da hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
İyi olmana sevindim engellemesine de şaşırdım doğrusuTeşekkür ederim, çok daha iyiyim. Kayınvalidem aramadı. Eşim de ben de iletişime geçmedik. Zaten engellemiş beni WhatsApp tan.İki ay sonra hiçbir şey olmamış gibi arar ya da gelir.
Hava güzel diye koydum soğuk gelecek diye içeri alacamO içerde olmuyomuydu
İki ay rahatsın keyfini cikarTeşekkür ederim, çok daha iyiyim. Kayınvalidem aramadı. Eşim de ben de iletişime geçmedik. Zaten engellemiş beni WhatsApp tan.İki ay sonra hiçbir şey olmamış gibi arar ya da gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?