- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Doğum günün kutlu olsun canım huzurlu mutlu sağlıklı bi yıl olsun senin için inş.Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn bugün benim doğum günüm iş yapmam
Öncelikle kendi doğum günümü sonra da hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Teşekkür ederim canım bu arada hep söyleyeceğim unutuyordum, nickine bayılıyorum bir ogretmen olarakDoğum günün kutlu olsun canım huzurlu mutlu sağlıklı bi yıl olsun senin için inş.
Yaa öyle miTeşekkür ederim canım bu arada hep söyleyeceğim unutuyordum, nickine bayılıyorum bir ogretmen olarak
Ben ikisinde alayım8 mart ödevi
Banyo temizlemek.
Bir kapı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelereGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn bugün benim doğum günüm iş yapmam
Öncelikle kendi doğum günümü sonra da hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Valla adam olmam 3 kuruş param vardı kitap ve çiçek aldımBi daha buraya çiçek alıcam yazarsam siyah şalın yok şal al deyin olur mu
Aaaa hiç duymamıştım o çizgi filmi :) ben Arapça öğretmeniyim canımYaa öyle miteşekkürler, branşın ne peki?:) Küçükken kardeşlerimle izlediğimiz en sevdiğim çizgi filmin adı. 6 kardeşiz anılar unutulmuyor.. "Disneyin Teneffüs Zili"
Çok teşekkür ederim canımDogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
O kendinide yerimGünaydın canlarım, mutlu günler
Aaaa hiç duymamıştım o çizgi filmi :) ben Arapça öğretmeniyim canım
Uyumadım uyumadimAktif Lora yatakları toplamak için kalkmanı bekliyorum insafın varsa kalkarsın ulan
Dogum gününmüş hayırlı bereketli yaşların olsunAaaaSelizay ??? Danışmaya lütfen :)
Bi desene okuyorum diye uyuzUyumadım uyumadimbiraz kitap okudum hersey duruyor. Simdi kalkiyorum toparlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?