- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Oturduğum kabahat derim bu saate kadar o kadar işim olsa koltuk batar bana5 metre tül perde ütülenecek mıtfak toplanacak 2 tül perde yıkanacak yataklar toplanacak
Süle sen olsan hemen kalkarmısın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturduğum kabahat derim bu saate kadar o kadar işim olsa koltuk batar bana5 metre tül perde ütülenecek mıtfak toplanacak 2 tül perde yıkanacak yataklar toplanacak
Süle sen olsan hemen kalkarmısın![]()
İş yapak dese ses yok![]()
Alırken öyle bir hata etmişim heç sorma yatak odam perdesi ütü istiyorPerddeyi ütülemek mi![]()
Kanepe ele hoşşşşşşOturduğum kabahat derim bu saate kadar o kadar işim olsa koltuk batar bana![]()
Kabus gibiAlırken öyle bir hata etmişim heç sorma yatak odam perdesi ütü istiyor![]()
Kalk kalk bacımsu bunlar bizi abartmada atacaklar dağılak
Dakikalarla dans etmeyi severim 13.30 olsun muuuuKalk kalk bacımsu bunlar bizi abartmada atacaklar dağılak![]()
Senimi kıracanm 3 dakika içinDakikalarla dans etmeyi severim 13.30 olsun muuuu![]()
aynen öyle birebir insanlarıyla öğrenmek yaşamın içinden daha etkili ağız farklı oluyor.Mantığını çözünce çok zor değil ama kelime hazinesi çok fazla, tabi bir de o kadar arapça okuyup yerel halkla anlaşamamak acı verici oluyor, onlar fasit bilmez, lehçe konuşurlar![]()
Dış kapıyı dün silicektim gözüme çok kirli gelmemişti kısmet bugüneymiş.8 mart ödevi
Banyo temizlemek.
Bir kapı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Getirdim ortaya koydum bende bakisiyoruzÜtü yapmam lazım ya kim ütü masasını getirecek kuracak![]()
Aslında bu biraz ağız farkından fazlası, yeni bir dil gibi maalesefaynen öyle birebir insanlarıyla öğrenmek yaşamın içinden daha etkili ağız farklı oluyor.