- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Evet ya bende merak ediyorum inşallah iyidir@Limonsuzzcay annen nasıl oldu?
Ocak ve kumanda ödevini alıyorum nego başkanım10 mart ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
Kumandaları silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Ehe kumanda10 mart ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
Kumandaları silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Nasıl uyuyor yav sabah uyuyan çocuk ne demek ben bilmüyürSanırım uyumaya devam edicem kız uyanmadan
Kürdanla düğme aralarıEhe kumanda
Allahh hemen yapcamKürdanla düğme araları
Bende de var ondan. Dün dedim ki cok gec uyuyosun sabah kalkmiyosun dedim prensesler geç kalkarmışNasıl uyuyor yav sabah uyuyan çocuk ne demek ben bilmüyür
Ben de bilmiyorum nego sabah uyuyanı bilmesem de olur ama gece hiç uyanmayanı bilmek istiyorumNasıl uyuyor yav sabah uyuyan çocuk ne demek ben bilmüyür
Bu konuda yorum yapınca hık mık kalbiniz tekliyor. Birinci sınıfta gece hala annnee çişim geldi annnne su anneee korktum anneee terledimBende de var ondan. Dün dedim ki cok gec uyuyosun sabah kalkmiyosun dedim prensesler geç kalkarmış
İstanbulda mısın sen de loraBelediye mesaj atmış kar yagisina ekiplerimiz hazır vs vs. Kar yok,rüzgar bile yok kuşlar cıvıldıyor
İlerdeki halim bu deseneBu konuda yorum yapınca hık mık kalbiniz tekliyor. Birinci sınıfta gece hala annnee çişim geldi annnne su anneee korktum anneee terledim
Zaten onlar uyusada ben her dönmemde kalkıp üstlerini örtüyorum
Uyumuyor ki bana göre gece 7272728 kez kalkıp sabaha 8 de dikildi azıcık içim geçmiş başım fenaNasıl uyuyor yav sabah uyuyan çocuk ne demek ben bilmüyür
Serenay mı acabaKalbimin İçi ❤️ on Instagram: "bir tek ben mi benzettim ? 😳 hikayemizde ve öne çıkanlarda ünlülere ait ürünler var, mutlaka görmeniz lazım 👆🏻 #serenaysarıkaya"
3,552 likes, 193 comments - kalbiminici._ on March 7, 2022: "bir tek ben mi benzettim ? 😳 hikayemizde ve öne çıkanlarda ünlülere ait ürünler var, mutlaka görmeniz lazım 👆🏻 #serenaysarıkaya".www.instagram.com
Benzeyen biri heralde başörtü ne yakışmış dimiSerenay mı acaba
Aynı şeyi düşündümBenzeyen biri heralde başörtü ne yakışmış dimi
Burda yağmış geceBelediye mesaj atmış kar yagisina ekiplerimiz hazır vs vs. Kar yok,rüzgar bile yok kuşlar cıvıldıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?