- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Yok yapcam dedim kocam kirarsin ugrasma dediPeteği açıp taktın mı
Biz oturma odasında mutfağa geçerken düşünekÖyle mi pasiflora
Niye carptin suratimaÖyle mi pasiflora
Benimde pis hem de kuş pisliği her sabah ekmek veriyorum çünküAslında dışları pislendi gözüme batıyor da ondan dış olarak algıladım
Benim kuşlar hic pisletmiyor cok kibarlar cicekli tabakla sunum yapiyorum onlara su da koydum ayni takimdan, yiyip kalkarlar benim bebelerden daha medenilerBenimde pis hem de kuş pisliği her sabah ekmek veriyorum çünküama bu soğukta temizleyemem bez yapışır
Biz oturma odasında mutfağa geçerken düşünek
Eğitimli kuşun hali başka tabiiBenim kuşlar hic pisletmiyor cok kibarlar cicekli tabakla sunum yapiyorum onlara su da koydum ayni takimdan, yiyip kalkarlar benim bebelerden daha medeniler
Okurken derin derin nefes al
Kalk hadi valla burda durmamız bile şansAy yine dedigim saatte kalkamadimneyse bucukta kalkayim bi kahve iciyim bos beklemeyim
Yap banada bi tane sütlü salavat yüklüyorum sevap pointler arşa inşallahAy yine dedigim saatte kalkamadimneyse bucukta kalkayim bi kahve iciyim bos beklemeyim
Eveeettt işte ondan yoksa sileriz nolmuşşBenimde pis hem de kuş pisliği her sabah ekmek veriyorum çünküama bu soğukta temizleyemem bez yapışır
Kırdı geçirdi mübarek12 mart ödevi
Yataklar jilet gibi düzeltilecek
Beyaz eşyaların yüzü silinecek.
Camların önünü silmek.
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Öyle kodla kodla çok kalorili ya yağ kaşarHiç yemedim içindeki peynir çok görünüyor bana nedense güzel değildir diye kodlamışım aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?