Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sevgili kaynanacığım tekrar geldi ve laf sokuşturup gitti.Eşim çocuklar hastalandığında hiç sormuyorsun demiş.Siz beni gelip soruyor musunuz bana iş yapıyor musunuz falan.Eşime söylesem mı diyorum bi daha benimle konuşmasın diye. Kadın beni bunaltıyor mutsuzluk veriyor resmen.

Kv'desi duble geçimsiz olan bi benim ki galiba Kara bahtım kör talihim.Evi satıp payımızı isteyelim eşime dedim.Bakalım zaman bize ne gösterecek yoksa çok kötü şeyler olacak gibi.
Şansızlığın altlı üstlü oturmak

Kızlar çok daha fazla ibadet eder tefekkür ederdim.Her şeyin imtihan olduğunu dünyanın geçici bir hayat olduğunu idrak etmiştim.Şimdi neden kaldıramıyorum bu yükleri diyorum acaba imanım mı zayıfladı. Eşim geçen gün çok bunaldığını anlattı psikolojikmen oda çökmüş durumda.Evimizde bi huzursuzluk vardır gidiyor.

Evet kuzum ya.Yemin ederim uzak olsak takmazdım.Yok böyle hayat olmaz cidden çok kötüyüm.
Eşine söyle canım bence. Benimde sıkıntılarım var evet ama en azından sürekli dip dibe değiliz. Yüzünü görmüyom sesini duymuyom.
İnşallah rabbim feraha çıkarsın. Yine takma . He tamam da miktir et. Bildiğini oku.

Geçmiş olsun canım önemli değildir umarım
Çocuklar hastaydı. Bizi de hasta ettiler. Üşütme. Ama ateşimiz falan çıktı. Sağol canım
Sağolun
Tekrar geçmiş olsun. Annenizin iyi olmasına çok sevindim. En kısa sürede de toparlar inşallah.

K klbk33 size de geçmiş olsun çok.
Sağolun

Çok geçmiş olsun.
Sağolun
Hasta hasta mutfağı topladım yemek yaptım. Bugün de böyle oldu. Ben hasta oldum eşim yapar dedim. O da hasta oldu. Yine ben yaptım

Bir çıkış yolu bulma zamanı gelmiş

Kızlar öldüm bittim

* Mutfağa giriştim
Tüm buzdolabı, bulaşık çamaşır makinesini çektim altını sildim,
Beyaz eşyaların üstünü yanını sağını solunu sildim. Deterjan gözünü temizledim.

Armatürleri ovdum, tezgah arkasını ve mutfak dolaplarını dışardan sildim

Fırını ocağı aspiratörü temizledim, mutfak petek ve kapısını sildim.

Kocam tüm evi detaylı süpürdü ben de arkasından sildim detaylı toz aldım. Cam önlerini sildim, kapı kollarını sildim

Banyo tuvalet foşur foşur yıkadım.

Yatak odası nevresimlerini değiştirdim, bir makine bulaşık ve çamaşır yıkanıyor.

Akşam yemeğe görümceme gidicem

Öyle düşünme insan yoruluyor sabırda bi yerde tükeniyor imanımız olmasa isyan ederiz. Yorgunken zor sabrediliyor sadece.
Allah zorunu kolay eylesin ne diyim

Amin canım.❤Çok doğru söylüyorsun takmayacağım diyorum ama bazen onlar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum.Bu durum beni sinir ediyor.Öfke patlaması yaşıyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…