KümHer kaosun içinde sen,herşeyolog sen öyle böyle gıcık değilsin
E oldu canım o zamanElmayı soy dilimle şimdiden yoruldum Negoooooo
Ben uğraşmıyım diye elma bile yemiyom
YuhSen yaparsan başka olur tadıBülent kim ki la senin Toto’nu yesin beee
Kilimci
Sus ulanM.ö 2400
Sen resetemi bastın noldu bi renk gelmiş sufatınaOasiflora mıdur yedek donu getirim altıma kaçırdım ahahahahhajahah
Şansızlığın altlı üstlü oturmakKv'desi duble geçimsiz olan bi benim ki galibaKara bahtım kör talihim.Evi satıp payımızı isteyelim eşime dedim.Bakalım zaman bize ne gösterecek yoksa çok kötü şeyler olacak gibi.
Evet kuzum ya.Yemin ederim uzak olsak takmazdım.Yok böyle hayat olmaz cidden çok kötüyüm.Şansızlığın altlı üstlü oturmak
Eşine söyle canım bence. Benimde sıkıntılarım var evet ama en azından sürekli dip dibe değiliz. Yüzünü görmüyom sesini duymuyom.Evet kuzum ya.Yemin ederim uzak olsak takmazdım.Yok böyle hayat olmaz cidden çok kötüyüm.
Çocuklar hastaydı. Bizi de hasta ettiler. Üşütme. Ama ateşimiz falan çıktı. Sağol canımGeçmiş olsun canım önemli değildir umarım
SağolunGeçmiş olsun
Sağolun
SağolunÇok geçmiş olsun.
12 mart ödevi
Yataklar jilet gibi düzeltilecek
Beyaz eşyaların yüzü silinecek.
Camların önünü silmek.
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Bir çıkış yolu bulma zamanı gelmişKızlar çok daha fazla ibadet eder tefekkür ederdim.Her şeyin imtihan olduğunu dünyanın geçici bir hayat olduğunu idrak etmiştim.Şimdi neden kaldıramıyorum bu yükleri diyorum acaba imanım mı zayıfladı.Eşim geçen gün çok bunaldığını anlattı psikolojikmen oda çökmüş durumda.Evimizde bi huzursuzluk vardır gidiyor.
Öyle düşünme insan yoruluyor sabırda bi yerde tükeniyor imanımız olmasa isyan ederiz. Yorgunken zor sabrediliyor sadece.Kızlar çok daha fazla ibadet eder tefekkür ederdim.Her şeyin imtihan olduğunu dünyanın geçici bir hayat olduğunu idrak etmiştim.Şimdi neden kaldıramıyorum bu yükleri diyorum acaba imanım mı zayıfladı.Eşim geçen gün çok bunaldığını anlattı psikolojikmen oda çökmüş durumda.Evimizde bi huzursuzluk vardır gidiyor.
Geçmiş olsunÇocuklar hastaydı. Bizi de hasta ettiler. Üşütme. Ama ateşimiz falan çıktı. Sağol canım
Sağolun
Sağolun
Sağolun
Hasta hasta mutfağı topladım yemek yaptım. Bugün de böyle oldu. Ben hasta oldum eşim yapar dedim. O da hasta oldu. Yine ben yaptım
Amin canım.❤Çok doğru söylüyorsun takmayacağım diyorum ama bazen onlar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum.Bu durum beni sinir ediyor.Öfke patlaması yaşıyorum galiba.Eşine söyle canım bence. Benimde sıkıntılarım var evet ama en azından sürekli dip dibe değiliz. Yüzünü görmüyom sesini duymuyom.
İnşallah rabbim feraha çıkarsın. Yine takma . He tamam da miktir et. Bildiğini oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?