• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

7349A0E0-9D56-4B46-A456-1131279DF3C3.webp

Fena değil sankim 😏

Yok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum😂
aynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en son😂😂 halılara heryere dökülüyor tabi

aynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en son😂😂 halılara heryere dökülüyor tabi
Bana bir gelseler her yer ayna cam 😂
Çocuklular gelenler yok burası bize göre değil deyip kaçıyolar bende rahat olsun bir su bir bezlik işler diyorum ama diken üstündeler 😂

Oğlanı okuldan aldım patatesli omlet yaptım ekmek aldık geldik kahvaltı yaptık beraber.🌟Evi toparladım berbat ötesi dağılmıştı.🌟Yerleri süpürdüm elimle sildim sirke ve çamaşır suyuyla.🌟Oğlanın yorganını güneşlendirdim. Nevresimler yıkandı. 🌟Beyazları astım.🌟Renkliler kurudu hepsini akşama katlayacağım.🌟Lavabo yıkandı.🌟Kızımı ve kendimi yıkayacağım inş.🌟Oğlanı gece yıkamıştım.🌟Kızın çamaşırları da yıkayıp ütüledim dolabını da sildim yerleştirdim.🌟Mutfakta toparlandı patates sepeti yıkandı.🌟Kızımı uyuttum oğlumda uyuyor çok üşümüş gelir gelmez örtülere sarıldı😐devam edeceğim inş.🙏

Back
X