- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İnşallah çıkar bariYok canım denemedim bi amway denedim bi de bingo şimdi şu parlatıcı ve kolonyayı deneyeceğim
İnşallahİnşallah çıkar bari
vanish çıkarıyor. Eşim tükenmez kalemi ağzı açık kanepeye koymuştu. O da akıtmış. Sildim geçti onunlaİnşallah çıkar bari
Günaydın negom15 mart ödevi
Poşet kokoyduğumuz yeri düzenlemek.
Ayakkabılık,portmanto vs ne varsa düzenlemek,silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Aynen kızım yatak örtüme ruj sürmüştü bir sürü şey deneyip iki üç kere yıkadım çıkmadı lekeli yerlere vanish döküp beklettim deterjan gözüne de ekleyip yıkadım öyle çıkmıştıvanish çıkarıyor. Eşim tükenmez kalemi ağzı açık kanepeye koymuştu. O da akıtmış. Sildim geçti onunla
onu bilmiyorum maalesefKızlar kıyafete mum damladı nasıl çıkar? Bilgisi olan var mı
Bi kağıdı damlayan yere koy üstünden ütüle mum kağıda yapışırKızlar kıyafete mum damladı nasıl çıkar? Bilgisi olan var mı
Nego halıdan tükenmez kalem izi çıkar mı? Sildim hep dagildiKolonya döktün mü?
Kaptanım bugün genel temizlik var, ödevleri de aldım akşama insanlıktan çıkmamışsam yazarım listemi15 mart ödevi
Poşet kokoyduğumuz yeri düzenlemek.
Ayakkabılık,portmanto vs ne varsa düzenlemek,silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Halıda da çıkar mıvanish çıkarıyor. Eşim tükenmez kalemi ağzı açık kanepeye koymuştu. O da akıtmış. Sildim geçti onunla
Çıkar inşallahKolonya döktüm dağıldı pike kısmına da bulaştı üstüne parlatıcı döktüm iyice dağıldımakineye attım 1 tane de bulaşık makinesi tableti attım yine amwayin leke çıkarıcısından karıştırdım deterjana artık ya çıkacak ya mahvalocak her şeyi göze aldım
Hmm onu yazmayı unutmuşum makine durunca sabunu alıyorum tekrardan kısa bi durumuma programı var onda duruluyorum.Modelleri biraz farklı yayoksa rastgele eşlerim
Erimeyince perdeler sabunlu kalmıyor muPerdeleri yıkayacağımda alternatif arıyorum
Ayakkabılığı haftasonu temizlemiştim olur mu
Onda da kosla halı olanı kullanıyorum ben canım. O çıkarır diye düşünüyorumHalıda da çıkar mı
Ohaa çok güzel afiyetle yiyin inşallahBitti çok şükür
Denicem inşallah markete çıkınca alırım artık insallah ise yararOnda da kosla halı olanı kullanıyorum ben canım. O çıkarır diye düşünüyorum
Afiyet olsunBitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?