Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın negom
Malum 15 günlük sürece girdim ödevleri yapamayabilirim
Üsten üsten yapıyorum herşeyi
Çamaşır makinesi bozuldu çamaşır atamıyorum yarın öbür gün tamir edilir herhalde
Evi supurdum havaalndirdim
Çöpler attırıldı
Bulaşık makinesi çalıştirildi
Tezgah Ocak lavabo silindi
Bu kadar yapabildim bı de odamda üç beş bişi var orayı duzenlicem o kadar

vanish çıkarıyor. Eşim tükenmez kalemi ağzı açık kanepeye koymuştu. O da akıtmış. Sildim geçti onunla
Aynen kızım yatak örtüme ruj sürmüştü bir sürü şey deneyip iki üç kere yıkadım çıkmadı lekeli yerlere vanish döküp beklettim deterjan gözüne de ekleyip yıkadım öyle çıkmıştı

Kolonya döktüm dağıldı pike kısmına da bulaştı üstüne parlatıcı döktüm iyice dağıldı makineye attım 1 tane de bulaşık makinesi tableti attım yine amwayin leke çıkarıcısından karıştırdım deterjana artık ya çıkacak ya mahvalocak her şeyi göze aldım

Selamlarr
Kaptanım bugün genel temizlik var, ödevleri de aldım akşama insanlıktan çıkmamışsam yazarım listemi

Çıkar inşallah

Modelleri biraz farklı yayoksa rastgele eşlerim

Erimeyince perdeler sabunlu kalmıyor mu Perdeleri yıkayacağımda alternatif arıyorum

Ayakkabılığı haftasonu temizlemiştim olur mu
Hmm onu yazmayı unutmuşum makine durunca sabunu alıyorum tekrardan kısa bi durumuma programı var onda duruluyorum.

Oturma odasını topladım
koltuk örtülerini yeniden örttüm
Duvarın küflenen yerlerini sildim
Kirli çamaşırları ayırdım
Bulaşıkları toparladım ama mutfak bitmedi.
Çorba yaptım
Öğle yemeğimi yedim
Küçük hanımı doyurdum
Uyuttum.
Şimdi ödevlere geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…