Düzenli Evimiz & Hayatımız

1 saat yoğuruyorum ben. Dışına et koymayız sade bulgur. İçi ya patatesli ya kıymalı olur.

1 saat yoğuruyorum ben. Dışına et koymayız sade bulgur. İçi ya patatesli ya kıymalı olur.
Bizde dışınada çıif çekilmiş sıfır yağsız kıyma koyarllar
Bak bu sever ne yaptım 10 dakika elimde yoğurdum karıştırdım sonra robota attım içinde toplandığı an durdurdum en fazla 3 dakika filan döndürdüm sonra 10 dakika daha yoğurdum taş gibi oldu

Robotta çekiyorum ben zaten önce

Ben niyet bile etmedim

Ay şaka gibi kim neden nasıl yiyebilemez
Cins insanlar
Oğlum eti et olarak sever baba baba yemekler haşlamalar yahni kavurma tarzı şeyler
Kızlarda tam tersi eti köfte kıymalı sebzeleli yemeklerde yerler Bunda da kıyma var ama sebze ile değil bulgurlu diye sevmezler.
Uzaktan gelen aman içli köfte dedikce benimkiler ıyyyyk derler

Eskiden kv başımızda durur yoğurturdu öyle az bile değil tepsi tepsi yapardık
Vala baktım boynum çıkacak denemekte ne olurki dedim hamur tutu
Fıtık düzleşme olmasa yaparım ama yok olmuyor artık mümkün değil. Mantı da yapamıyorum epeydir

Bugün;
Kahvalti fasli kaldirdim mutfagi temizledim
Yemek koydum
Mutfagi süpürdüm
Banyoyu yikadim camasirlari attim ykkandi astim
Mutfak halilarini banyoda fircaladim bazi lekeler cikmamis tekrar koydum aksam cocuklari uyuynca devam edicem.
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim
Balkonu topladim duzenledim yikadim
Evi süpürdüm sildim toz aldim
Wc yikadim
Pencere önlerini sildim
Esimin kagitlarini döktüm sildim dolabi yerlestirdim
Ütü yaptim 3 pantolon 4 gömlek 4 okul formasi
Yarin mutfaktan devam inşallah

Kakimsu ütüm var çok yorgunum bir katlasam şükür edecem

Bugün
Oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Çamaşır katladım yerleştirdim
Nevresimleri değiştirdim
Çıkardığım nevresimleri yıkadım astım
kirli ayakkabıları yıkadım
Toz aldım
Akşam yemeğinden sonra makineyi doldurup çalıştırdım

İyi akşamlar gençler:) Ablam ve yeğenlerim geldi.Pide yaptırdık, kız yeğeniminde isteğiyle mercimek köftesi yaptım.Birazda abur cubur çayla beraber yedik.☺ Bi makine çamaşır daha yıkandı. odayı ve koridoru süpürüp sildim.Mutfağı topladım, çöpler doldu çıkarılacak.Bulaşık makinesi bitti onu da bu akşam hal etmeyi düşünüyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…