1 saat yoğuruyorum ben. Dışına et koymayız sade bulgur. İçi ya patatesli ya kıymalı olur.Bu etli olan tarif dışında da et var bu çok yoğuruluyor en azı yarım saat 45 dakika
Malatya ve Elazığ dışınada et koyuyor
Doğuya kaydıkca etli yaparlar
Bizim unulu bulğurumuz var o 10 15 dakida kıvamda alıyor
Bizde dışınada çıif çekilmiş sıfır yağsız kıyma koyarllar1 saat yoğuruyorum ben. Dışına et koymayız sade bulgur. İçi ya patatesli ya kıymalı olur.
Robotta çekiyorum ben zaten önceBizde dışınada çıif çekilmiş sıfır yağsız kıyma koyarllar
Bak bu sever ne yaptım 10 dakika elimde yoğurdum karıştırdım sonra robota attım içinde toplandığı an durdurdum en fazla 3 dakika filan döndürdüm sonra 10 dakika daha yoğurdum taş gibi oldu
Ben niyet bile etmedimEn son yaptığımda yoğurmaktan üç gün boynum ağrıdıefsergilin bulgur kolay yoğuruluyormuş
Ay şaka gibi kim neden nasıl yiyebilemezYaparım yiyen yok
Eskiden kv başımızda durur yoğurturdu öyle az bile değil tepsi tepsi yapardıkRobotta çekiyorum ben zaten önce
Cins insanlarBen niyet bile etmedim
Ay şaka gibi kim neden nasıl yiyebilemez
Fıtık düzleşme olmasa yaparım ama yok olmuyor artık mümkün değil. Mantı da yapamıyorum epeydirEskiden kv başımızda durur yoğurturdu öyle az bile değil tepsi tepsi yapardık
Vala baktım boynum çıkacakdenemekte ne olurki dedim hamur tutu
Ne hoş görümcen var hemde kendi cagiriyorİyi akşamlar canlarım, şimdi eve geldim. Akşam görümcem yemeğe çağırmış, sefam olsun
Sağolsun çağırır hep yemekleri güzeldir, iş çıkışı okadar mutlu oluyorum kiNe hoş görümcen var hemde kendi cagiriyor
Gözün aydın cnm ❤Merhaba kızlarçok şükür annem daha iyi eve dönüyorum şimdi.
Bizim bulgur da hiç yormazEn son yaptığımda yoğurmaktan üç gün boynum ağrıdıefsergilin bulgur kolay yoğuruluyormuş
Boşver yapamda bir yapmayanda bu gün kv ye götürdüm dalga gecer gibi kiminle yaptın dedi sanki bilmiyor tek yaptım kiminle yapayım dedimFıtık düzleşme olmasa yaparım ama yok olmuyor artık mümkün değil. Mantı da yapamıyorum epeydir
KakimsuBugün;
Kahvalti fasli kaldirdim mutfagi temizledim
Yemek koydum
Mutfagi süpürdüm
Banyoyu yikadim camasirlari attim ykkandi astim
Mutfak halilarini banyoda fircaladim bazi lekeler cikmamis tekrar koydum aksam cocuklari uyuynca devam edicem.
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim
Balkonu topladim duzenledim yikadim
Evi süpürdüm sildim toz aldim
Wc yikadim
Pencere önlerini sildim
Esimin kagitlarini döktüm sildim dolabi yerlestirdim
Ütü yaptim 3 pantolon 4 gömlek 4 okul formasi
Yarin mutfaktan devam inşallah
Ellerine sağlık ben yuvarlak yapıyorum içli köfte çok severiz.Bitti çok şükür
Elazığ da yuvalak yapılır ben ikisini de yapabiliyorumEllerine sağlık ben yuvarlak yapıyorum içli köfte çok severiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?