Öyle sorularma kendine kuzum.nasıl oluyor deme öyle dersen o enejiyi çekiyorsun sende teçrübe edersin onun için dua et Rabbim o insanların bu dünya sınavlarını kolay eylesin öbür dünyada mükafatlandırsın inşallahNegooooooonasıl dayanıyor insan bu acıya negooo allah kimseye vermesin bu acıyı
Dün akşam annemlerdeydik bugün öğlen gelecekler sanırım.Kek yapacağım, poğaça da hazır alındı.Bi de yapabilirsem mercimek köftesi yapacağım inş.Aslında yemek daha kolay bu tip şeyler hazır alınmadıkça bana göre daha uğraştırıcı geliyor.canım ben çaya alıyorum zaten yemeğe gelmeyi teklif eden olmuyor pek. Kısır poğaça kek kurabiye sarma vs işte. Aç olan doyuyor olmayan da atıştırıyor güzel oluyor
Amin aminnnnÖyle sorularma kendine kuzum.nasıl oluyor deme öyle dersen o enejiyi çekiyorsun sende teçrübe edersin onun için dua et Rabbim o insanların bu dünya sınavlarını kolay eylesin öbür dünyada mükafatlandırsın inşallah
Okumadım ama merak ettim sen yazınca.Kızlar konuyu okuyan var mı ? Arya bebeğin konusu. Okumayan varsa okumasın. Mahvoldum gerçekten perişan haldeyim. Kalbim ciğerim paramparça oldu
Kısır tek yaptım ben kurabiye kek sarma poğaça zaten buzluktan çıkıyor.Dün akşam annemlerdeydik bugün öğlen gelecekler sanırım.Kek yapacağım, poğaça da hazır alındı.Bi de yapabilirsem mercimek köftesi yapacağım inş.Aslında yemek daha kolay bu tip şeyler hazır alınmadıkça bana göre daha uğraştırıcı geliyor.
Amin amin aminAmin aminnnnAllah kimseye yaşatmasın evlat acısını. İnşallah ordan imtihan edilmeyiz inşallah.
Hiç buzluğa birşey katacak birşey yapmadım.Süt diyetinden dolayı bu tip şeyler yapamıyorum.Bu kişilerde aklımda yoktu.Yemeğe gelmişlerdi ama bize.Ben onlarda bi çay içtim sanırım canımı sıkmama gerek yok.☺Kısır tek yaptım ben kurabiye kek sarma poğaça zaten buzluktan çıkıyor.
Ben de akşamdan ıslamam sabah bi taşım kaynatıp ağzını kapatırım akşam düdüklüde pişiririm şu bir bardak soğuk suyu ne diye ekledi orasını anlamadımNefis Davet Yemekleri on Instagram: "@hamaratthatun Birbirinden güzel 👍🏻 pratik ve orijinal tariflerim için lütfen takipte kalın ☺️ @nefisdavetyemekleri . . . . . . . . . . . #ukraine #fasulye #temizlik #düzen#püfnokta #yemek #fikir #instagram #keş
728 likes, 9 comments - nefisdavetyemekleri on March 24, 2022: "@hamaratthatun Birbirinden güzel 👍🏻 pratik ve orijinal tariflerim için lütfen takipte kalın ☺️ @nefisdavetyemekleri . . . . . . . . . . . #ukraine #fasulye #temizlik #düzen#püfnokta #yemek #fikir #instagram #keşfet #pratiktarifler...www.instagram.com
Kolay pratik bir şeyler yap canım makarna salatası, kısır gibiGÜNAYDIN..Cumamız mübarek olsun.Bugün misafir gelecek dün aradılar.Bizim kız 4 aylık oldu hala misafiri bitmedi.Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Okumaya yüreğim el vermiyor konu çocuklar olunca hiç dayanamıyorumKızlar konuyu okuyan var mı ? Arya bebeğin konusu. Okumayan varsa okumasın. Mahvoldum gerçekten perişan haldeyim. Kalbim ciğerim paramparça oldu
Mercimek köftesi aslında çok zor değil ama uğraştırıcı ya kısır yap gitsin hiç uğraşma canımDün akşam annemlerdeydik bugün öğlen gelecekler sanırım.Kek yapacağım, poğaça da hazır alındı.Bi de yapabilirsem mercimek köftesi yapacağım inş.Aslında yemek daha kolay bu tip şeyler hazır alınmadıkça bana göre daha uğraştırıcı geliyor.
Sen diyettesin, buzluğa misafir için işini kolaylaştırmak adına atacaksın. Süt diyetinden dolayı neden yapamıyorsun onu anlamadım ?Hiç buzluğa birşey katacak birşey yapmadım.Süt diyetinden dolayı bu tip şeyler yapamıyorum.Bu kişilerde aklımda yoktu.Yemeğe gelmişlerdi ama bize.Ben onlarda bi çay içtim sanırım canımı sıkmama gerek yok.☺
Bi toparlamadın çok ihmal ediyorsun artık doktora gitmelisin canımHayırlı cumalar dememişim ❤
Biraz çarpıntım var ama daha iyiyim bugün. Evi toparlıyorum
Günaydın başkanım. İş yerinde odam taşındı yerleştirme yapıyorum 2 gündür. Benim işler bunlar sayılsın25 mart ödevi
Muslukları parlatmak.
Dış kapıyı silmek.
Elektrik düğmelerini prizleri silmek ( içini değil çarpışmayın )
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Kolay gelsin teyo gardaşGünaydın başkanım. İş yerinde odam taşındı yerleştirme yapıyorum 2 gündür. Benim işler bunlar sayılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?