Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negooooooo nasıl dayanıyor insan bu acıya negooo allah kimseye vermesin bu acıyı
Öyle sorularma kendine kuzum.nasıl oluyor deme öyle dersen o enejiyi çekiyorsun sende teçrübe edersin onun için dua et Rabbim o insanların bu dünya sınavlarını kolay eylesin öbür dünyada mükafatlandırsın inşallah

canım ben çaya alıyorum zaten yemeğe gelmeyi teklif eden olmuyor pek. Kısır poğaça kek kurabiye sarma vs işte. Aç olan doyuyor olmayan da atıştırıyor güzel oluyor
Dün akşam annemlerdeydik bugün öğlen gelecekler sanırım.Kek yapacağım, poğaça da hazır alındı.Bi de yapabilirsem mercimek köftesi yapacağım inş.Aslında yemek daha kolay bu tip şeyler hazır alınmadıkça bana göre daha uğraştırıcı geliyor.

Amin aminnnn Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını. İnşallah ordan imtihan edilmeyiz inşallah.

Kısır tek yaptım ben kurabiye kek sarma poğaça zaten buzluktan çıkıyor.

Kısır tek yaptım ben kurabiye kek sarma poğaça zaten buzluktan çıkıyor.
Hiç buzluğa birşey katacak birşey yapmadım.Süt diyetinden dolayı bu tip şeyler yapamıyorum.Bu kişilerde aklımda yoktu.Yemeğe gelmişlerdi ama bize.Ben onlarda bi çay içtim sanırım canımı sıkmama gerek yok.☺

Ben de akşamdan ıslamam sabah bi taşım kaynatıp ağzını kapatırım akşam düdüklüde pişiririm şu bir bardak soğuk suyu ne diye ekledi orasını anlamadım

GÜNAYDIN..Cumamız mübarek olsun.Bugün misafir gelecek dün aradılar.Bizim kız 4 aylık oldu hala misafiri bitmedi.Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Kolay pratik bir şeyler yap canım makarna salatası, kısır gibi
Kızlar konuyu okuyan var mı ? Arya bebeğin konusu. Okumayan varsa okumasın. Mahvoldum gerçekten perişan haldeyim. Kalbim ciğerim paramparça oldu
Okumaya yüreğim el vermiyor konu çocuklar olunca hiç dayanamıyorum
Mercimek köftesi aslında çok zor değil ama uğraştırıcı ya kısır yap gitsin hiç uğraşma canım

Sen diyettesin, buzluğa misafir için işini kolaylaştırmak adına atacaksın. Süt diyetinden dolayı neden yapamıyorsun onu anlamadım ?

Günaydın başkanım. İş yerinde odam taşındı yerleştirme yapıyorum 2 gündür. Benim işler bunlar sayılsın

Günaydın canlar hayırlı cumalar
Dip köşe yapmama az kaldı hemde öyle bı giriscemki simdlik sırf vicdan yapmiyim diye yapmiyorum
Bugün çamaşır yikicam ve yemek yapcam kuruyan çamaşır yerleştircem
Şimdide yatakdan çıkıp kahvalti hazirlicam çıkmışken makineye çamaşır Atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…