Yemiycem
Kalktim haydiAr yu redi lora?
Yes fayn tenk yu. Si yu.
Bu kadın önceki hayatımda kesin ben valla ben
Bi kısmını okudum sadece ağlamaktan gerisini okuyamadımKızlar konuyu okuyan var mı ? Arya bebeğin konusu. Okumayan varsa okumasın. Mahvoldum gerçekten perişan haldeyim. Kalbim ciğerim paramparça oldu
Kolay gelsin canim ya harbiden zor durumFacia bir gün kız gece yanıma gelmiş yataga çişii geçmiş. Nevresimleri yıkayayım dedim maklne su akıtmış tüm banyo su içinde halısı olmı 50 kilo. Aksi gibi eşimde evde yok. İşi bana kaldı. Alt pompa kapağını açamadım kerpetenle çevire çevire zorla açtım Pompasına alyan kaçmışşimdi banyoyu mecbur temizlicem. Öff
SaolKolay gelsin canim ya harbiden zor durum
Ya sabır çek yap canım kolay gelsinFacia bir gün kız gece yanıma gelmiş yataga çişii geçmiş. Nevresimleri yıkayayım dedim maklne su akıtmış tüm banyo su içinde halısı olmı 50 kilo. Aksi gibi eşimde evde yok. İşi bana kaldı. Alt pompa kapağını açamadım kerpetenle çevire çevire zorla açtım Pompasına alyan kaçmışşimdi banyoyu mecbur temizlicem. Öff
Saol canım. Nikin hayırlı olsunYa sabır çek yap canım kolay gelsin
Sağol canımSaol canım. Nikin hayırlı olsun
Nolmuş öyle ya Allah yardimcin olsun canimFacia bir gün kız gece yanıma gelmiş yataga çişii geçmiş. Nevresimleri yıkayayım dedim maklne su akıtmış tüm banyo su içinde halısı olmı 50 kilo. Aksi gibi eşimde evde yok. İşi bana kaldı. Alt pompa kapağını açamadım kerpetenle çevire çevire zorla açtım Pompasına alyan kaçmışşimdi banyoyu mecbur temizlicem. Öff
Saol canım :/Nolmuş öyle ya Allah yardimcin olsun canim
Yapabildin mi birazSaol canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?