Beyaz sabun kokusu severim ama oda kokusunda nasıl olur acabaKokladım canım ben beğenmedim biraz beyaz sabunumsu
Ben banyo dışında pek sevmem:)Beyaz sabun kokusu severim ama oda kokusunda nasıl olur acaba
Çubuk olan banyoya olabilir belki.
File market burada yok maalesefBen banyo dışında pek sevmem:)
Yer silme şeyleri de beyaz sabun kokunca rahatsız olurum o sebeple beğenemedim:)
Ama banyoya olabilir dediğin gibi. Bu ara benim banyoda file marketin pudrası var çok hoşş
Tüh uygun ve güzel kokuyor oranın kendi ürünleri. Yumuşatıcısı da güzel beyaz olanı tam senlik:)File market burada yok maalesefpudramsı koku severim.
Evet duydum bir çok yerde temizlik ürünleri güzelmiş. Bir gün açılır belki nasip :)Tüh uygun ve güzel kokuyor oranın kendi ürünleri. Yumuşatıcısı da güzel beyaz olanı tam senlik:)
Denk gelirsen bi yerlerde al mutlaka:)
Gitme sen doktora gitme azıcık canının kıymetini bilsen keşkeAktif Lora bil bakalım noldu
Tam başlamışım bi içim kalktı midem bulanmaya başladı zaten bi hoştum kalktığımdan beri.
Bi halsizlik geçen geceki gibi düşüp serilmeden zor attım kendimi yatağa.
Nohut pişiriyodum kokusuda rahatsız etti
Acıktım bişey yiyemiyorum bulantıdan ishalden
Bonus sende insülin direnci vardı diye hatırlıyorum kontrole gittin mi hiçYok canım yattım kalktım çocuklar geldi yemek yarım kaldı onu yapim bende yiyim.
Vucut yememeye alışık değil halsiz kaldım iyice kıyamisu
Hasta mıymışKızlar konuyu okuyan var mı ? Arya bebeğin konusu. Okumayan varsa okumasın. Mahvoldum gerçekten perişan haldeyim. Kalbim ciğerim paramparça oldu
Ellerine saglık baktın mı tadına begendim mi
Eline sağlık canım ☺
Sağol canımEline sağlık canım ☺
Yorma kendiniHayırlı cumalar dememişim ❤
Biraz çarpıntım var ama daha iyiyim bugün. Evi toparlıyorum
Valla kek yapmıştım sabah poğaça tarzı şeylerde aldık.Mercimek köftesi taze yensin beklemesin diye geldiklerinde yapmak istedim.Ne zaman geleceklerini bilmiyordum çünkü uğraşma dediler bende yapmadım.Gittiler ama ev talan oldu.Çocuklar durmuyordu bi geç kalkınca bunaldım.Kolay pratik bir şeyler yap canım makarna salatası, kısır gibi
Okumaya yüreğim el vermiyor konu çocuklar olunca hiç dayanamıyorum
Mercimek köftesi aslında çok zor değil ama uğraştırıcı ya kısır yap gitsin hiç uğraşma canım
Çocuklardan vaktim yok zaten ama yapınca canım istiyor diyeti bozmamak için yapamıyorum ben.Sen diyettesin, buzluğa misafir için işini kolaylaştırmak adına atacaksın. Süt diyetinden dolayı neden yapamıyorsun onu anlamadım ?
İyi olur inşallah her şey sıkma canını değişmesi düzelmesi bu vakitten sonra çok zor sabır edip kabullenmek en güzeliValla kek yapmıştım sabah poğaça tarzı şeylerde aldık.Mercimek köftesi taze yensin beklemesin diye geldiklerinde yapmak istedim.Ne zaman geleceklerini bilmiyordum çünkü uğraşma dediler bende yapmadım.Gittiler ama ev talan oldu.Çocuklar durmuyordu bi geç kalkınca bunaldım.Kaynanamla konuşmuyoruz normalde birileri gelince oda geldi.Sırf rol yapmak işte.O söylediği lafları ben unutamam asla.Çok ağır laflar kullanmıştı.Insanın istemediği biri neden evine gelirki normalde torunlarını hiç sormayan ayrım yapan insanlar.Eş annesi ama ben çok özür dileyerek söylüyorum ki ben muhatap olmak istemiyorum, evimde görmeye tahammülüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?