Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları düzelttim.
Banyo lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım
Kahvaltı hazırladım, topladım.
Öğlene yemek yaptım.
Dondurucuya börek sardım,biraz daha sarıcam.
Nohutu haşladım, buğday haşlanıyor.
Fon perdeleri yıkadım astım.
Tüller yıkandı asılacak.
Evi süpürdüm.
Okula gittim geldik.
Küçük bana börek kızart dedi sardıklarımdan kızarrtım biraz

Beyaz sabun kokusu severim ama oda kokusunda nasıl olur acaba
Çubuk olan banyoya olabilir belki.
Ben banyo dışında pek sevmem:)
Yer silme şeyleri de beyaz sabun kokunca rahatsız olurum o sebeple beğenemedim:)
Ama banyoya olabilir dediğin gibi. Bu ara benim banyoda file marketin pudrası var çok hoşş

Ben banyo dışında pek sevmem:)
Yer silme şeyleri de beyaz sabun kokunca rahatsız olurum o sebeple beğenemedim:)
Ama banyoya olabilir dediğin gibi. Bu ara benim banyoda file marketin pudrası var çok hoşş
File market burada yok maalesef pudramsı koku severim.

Tüh uygun ve güzel kokuyor oranın kendi ürünleri. Yumuşatıcısı da güzel beyaz olanı tam senlik:)
Denk gelirsen bi yerlerde al mutlaka:)
Evet duydum bir çok yerde temizlik ürünleri güzelmiş. Bir gün açılır belki nasip :)

Gitme sen doktora gitme azıcık canının kıymetini bilsen keşke
Yok canım yattım kalktım çocuklar geldi yemek yarım kaldı onu yapim bende yiyim.
Vucut yememeye alışık değil halsiz kaldım iyice kıyamisu
Bonus sende insülin direnci vardı diye hatırlıyorum kontrole gittin mi hiç

Kızımın yatagını topladım
Evi topladım
Kendi yatagımı sildim nevresim degiştim
Yatak odasının halklarını kaldırıp süpürdüm sildim
Oturma odasının dip köşe süpürdüm toz aldım
Kalan diger yerleri süpürdüm sildim
Mutfagı topladım
Banyoyu yıkadım epey pismiş parladı
Musluklarını patlattım
Banyo ve oturma kapısını sildim
Banyonun halısını yıkadım astım kurumuş serdim
Koltuk halı örtüsü ve bir battaniye yıkadım astım

Valla kek yapmıştım sabah poğaça tarzı şeylerde aldık.Mercimek köftesi taze yensin beklemesin diye geldiklerinde yapmak istedim.Ne zaman geleceklerini bilmiyordum çünkü uğraşma dediler bende yapmadım.Gittiler ama ev talan oldu.Çocuklar durmuyordu bi geç kalkınca bunaldım. Kaynanamla konuşmuyoruz normalde birileri gelince oda geldi.Sırf rol yapmak işte.O söylediği lafları ben unutamam asla.Çok ağır laflar kullanmıştı.Insanın istemediği biri neden evine gelirki normalde torunlarını hiç sormayan ayrım yapan insanlar.Eş annesi ama ben çok özür dileyerek söylüyorum ki ben muhatap olmak istemiyorum, evimde görmeye tahammülüm yok.

Sen diyettesin, buzluğa misafir için işini kolaylaştırmak adına atacaksın. Süt diyetinden dolayı neden yapamıyorsun onu anlamadım ?
Çocuklardan vaktim yok zaten ama yapınca canım istiyor diyeti bozmamak için yapamıyorum ben. Annemin de buzluğu bozulunca çökelekleri bendeydi hiç yer yoktu. Arada ekmek katıyorum kahvaltıya bazen çıkarıyorum.

İyi olur inşallah her şey sıkma canını değişmesi düzelmesi bu vakitten sonra çok zor sabır edip kabullenmek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…