- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hakkında hayırlısı olsun tatlım inşAllah ağrıların dinecek öyle düşünCanlar iyi geceler
Ben gittim doktora artık ameliyat kaçınılmaz. Safra atagi geçirip hastanelik oldum 4 ayda 4 defa. Artik bende korkuyla yasayamam. O sancı ölüm gibi. Gün verecek bakalım. Hayırlısı ile çabucak atlatırız inşallah
Nego sen nasıl oldun.
Sağolun düşünüp sorduğunuz için
Hadi hayırlısı canım şifa olsun ,ol da kurtul şu ağrılardan acaba ne olacak endişesinden.Canlar iyi geceler
Ben gittim doktora artık ameliyat kaçınılmaz. Safra atagi geçirip hastanelik oldum 4 ayda 4 defa. Artik bende korkuyla yasayamam. O sancı ölüm gibi. Gün verecek bakalım. Hayırlısı ile çabucak atlatırız inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Negocum
Sağolun düşünüp sorduğunuz için
Alerji ilacı içince rahatladım, boğazım da toz varmış gibi bir his var bir,burun akıntım geçti.
Artık erteleme jes ertelenen şeylerin acısını çekiyoruz şu an. Neyse olup bitsinCanlar iyi geceler
Bunları yapmıştım. Fazla kitapları kütüphaneye bağışlama yapayım en iyisi ben.30 mart ödevi
Kiler dolabı varsa düzenlemek.
Erzak koyduğumuz kapları kontrol etmek eksik varsa doldurmak.
Baharatlıkları temizlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Çok zor bonusum Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah bütün hastalara.Hepiniz sormuşsunuz sağolun ❤ şu an durum aynı her dk haber alamıyoruz tabi yoğun bakımda olduğu için.
Her gün gidip orda bilgi alınıcak.
Yoğun bakımlar dolu Allah yardım etsin acısın halimize.
Daha da iyi olursun inşAllah canım benimSağolun düşünüp sorduğunuz için
Alerji ilacı içince rahatladım, boğazım da toz varmış gibi bir his var bir,burun akıntım geçti.
Fazla kitap derken ne tür? Saklamıyor musun çocuklarına?Bunları yapmıştım. Fazla kitapları kütüphaneye bağışlama yapayım en iyisi ben.
İnşallah toparlanır hayırlısıylaHepiniz sormuşsunuz sağolun ❤ şu an durum aynı her dk haber alamıyoruz tabi yoğun bakımda olduğu için.
Her gün gidip orda bilgi alınıcak.
Yoğun bakımlar dolu Allah yardım etsin acısın halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?