Site içi başka bölümler bdv oluyorTesadüf diye bişey yoktur ben inanmam.
Nasip diye bir şey var.
Bu topik tesadüf değil mesela benim için.
Ben negoyla diyet bölümünde tanıştım onun dışında site içi başka bölümlere pek bakmadığımdan hiç tanımadığım ilk kez gördüğüm biriydi.
O zamanlar benim kendimi en aciz hissettiğim zamanlardı.
Negonun burayı açması burdan tanıdıklarım kurduğumuz bağ bunlar nasibim. Burdaki herkesin nasibi.
Site içi başka bölümler bdv oluyor
Çok şey öğrendik burada hep beraber. Çok güzel insanlar da kazandık...diğerini boş ver
Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin inş
Siteye ilk gebelik bölümü için üye olmuştumValla bdv yi şey etmedim sen temizlik başlığına yazmışsın falan ben hiiiç bilmezdim oraları.
Hayat bilgisi bölümünde yazardım falan filan. Keşke o zamanlar olaydı bu başlık.
Benim diyen garı elime su dökemezdi
Günaydın canlar bu ödev dün yapıldı başkanım30 mart ödevi
Kiler dolabı varsa düzenlemek.
Erzak koyduğumuz kapları kontrol etmek eksik varsa doldurmak.
Baharatlıkları temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Iki gündür cok degisik seyler oluyor is yapmamam icin. Bugünde okula gitmem.lazim yine kaldıAktif Lora gel acımıycak koltuk yıkıycaz senle
Olsun lore ben yıkayıp senin gözüne sokacak değilim ya kardeşim ayıpsınIki gündür cok degisik seyler oluyor is yapmamam icin. Bugünde okula gitmem.lazim yine kaldıpersembe cuma ne yaparsam
Tabi canim eminimOlsun lore ben yıkayıp senin gözüne sokacak değilim ya kardeşim ayıpsın
Kaç kare istersin söyle bana kardeşin çeksinTabi canim eminim
GünaydınGünaydın sakin güzel bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3036742
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Allah kimseyi düşürmesin çok zor. En kısa zamand sağlığına kavuşur inşallah.Hepiniz sormuşsunuz sağolun ❤ şu an durum aynı her dk haber alamıyoruz tabi yoğun bakımda olduğu için.
Her gün gidip orda bilgi alınıcak.
Yoğun bakımlar dolu Allah yardım etsin acısın halimize.
Amin erva sağolasınAllah kimseyi düşürmesin çok zor. En kısa zamand sağlığına kavuşur inşallah.
Koltukları beyaz sabunla mi siliyorsun ? Benim koltuklar da çok kirlenmiş durumdaİçim ürperdi bi an ya beyaz sabunum yoksa diyezeytinyağlı yeşil sabunla olur mu ki ya zaten yeşerdi koltuklarım puh
Evet eski lifle ıslak siliyorum sonra ilk sildiğimden başlayıp makineyle suyunu çekiyorum hülülllüpp diyeKoltukları beyaz sabunla mi siliyorsun ? Benim koltuklar da çok kirlenmiş durumda
Parlayana kadar cekte canimida cekecek kadar degil yav yapamayinca dellendim bide sen ballandirmaKaç kare istersin söyle bana kardeşin çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?