- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
eveeet hergün ayniydi halbuki psikoljikSahur yapsanda kazınacaktı ele düşün
Hayatım olmuş maratonMaraton yapamiyo mu kimse
Uu cok sertHayatım olmuş maraton
Bacı neydirsin öyleHayatım olmuş maraton
Sana tam buçukta kalkalım diye yazıyordumki annem aradıKac gündür etkilesim yok kimsede
Efserin bize garezi var ben ona kanaat getirdim artık
Bak sen şu işe yaaa kalkmamamiz hayırliymıs demek kiSana tam buçukta kalkalım diye yazıyordumki annem aradı
Aynen sonra da kocam geldiBak sen şu işe yaaa kalkmamamiz hayırliymıs demek ki
Allah razı olsun canım benimGünaydın.canlar 2/3 arası kalktımsu an yemeğim ocakta
Yarın pazar işleri vs var
Dut dualarimiz seninle canım
Jes canım hayrın adagin kabul olsun inşallah
Benimki içeri girmeden babasını götürdü hastaneye. Normal servise çıktı kv oksijen desteği var halaAynen sonra da kocam geldibi dolap kapaklarını silebilirsem silcem yine
Allah yardımcısı olsun. İyi mi kv ne zaman çıkacağı belli miBenimki içeri girmeden babasını götürdü hastaneye. Normal servise çıktı kv oksijen desteği var hala
Yok canım oksijen sorunu düzelmeden çıkamazAllah yardımcısı olsun. İyi mi kv ne zaman çıkacağı belli mi
Iftardan sonraaaaaaAynen sonra da kocam geldibi dolap kapaklarını silebilirsem silcem yine
Iyi sükür ona da ihtiyac kalmaz hemen toparlar insallahBenimki içeri girmeden babasını götürdü hastaneye. Normal servise çıktı kv oksijen desteği var hala
Çabuk düzelir inşallahYok canım oksijen sorunu düzelmeden çıkamaz
Şu an bi taraftan oğlanla saklambaç oynuyorum onu ararken bir kapak sildimIftardan sonraaaaaa
Valla tamŞu an bi taraftan oğlanla saklambaç oynuyorum onu ararken bir kapak sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?