Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz ihh ya yapıyoruz genelde canım yıllardır. Birde diyanet.
Adak dediysen eğer adak olmak zorunda ,ihmal etmeyin halletmeye bakın. Zorlar diyorsun Allah kolaylık versin.

Bizde bebeğimiz için adamistik. Para olmuyor bildiğim kadarıyla.
Uygun olanlarda var Bi sorun. adak dediyseniz öyle olmalı. Nasıl niyet ettiysen yerine getirmek zorundasin.
Yine de fetva hattına sorabilirsin.

Tamam kızlar adak bedelinin tamamını Afrika’ya yardım yapan orda kurban kesen bir derneğe göndereceğim. Şuan sadece hangi dernek ona karar veremedim.

Günaydın Ramazan a alışma ve misafir derken buraya yazamadım. Bugün evi topladım üstten süpürdüm. Akşama yemeğim var çok şükür. Komposto yapacağım bir çeşit de hamur işi yapabilirsem iyi olacak.

A R Y A senin dernek hangisi ? 1000 tl olan
Hicaz Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği canım. Eğer göndermeyi düşünürsen bende direk Afrika'da görev alan kişinin numarası var. Whatsapptan konuşup derneğin ibanına parayı gönderiyorsun, WhatsApp numarasından size videosunu atıyorlar. Tabii yine araştır, aklına hangisi yatarsa o şekilde gönderirsin. Ben de rahmetli babam için Kadir gecesinde orada hafızlık eğitimi alan çocuklara iftar yemeği ikramında bulunacağım Allah izin verirse

Canım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah gerek kalmaz canım.
Benim annem de geçen ay bypass oldu 72 yaşında. İnşAllah gerek kalmaz ama nolur üzme daha fazla kendini.

Sen bilgilerin özelden yaz bana canım. Bakalım nasip nereye olacak. Hayırlısıyla

Bugün yaptıklarım; Şu hastalık havası evden çıksın diye temizlik yaptım bi güzel. Ev havalandırıldı. Yerler süpürüldü, silindi birazda çamaşır suyu ekledim sildiğim suya. Bulaşıklar toparlandı makine çalıştırıldı. Ocak silindi,demirleri makineye atıldı.Masa yağ çözle silindi.Çöpler çıkartıldı.wc lavaboya çamaşır suyu döküldü yıkanacak. O kadar yaptığım temizlikten sonra evin düzeni bozulmasın istiyorum düzenli yapacağım inş.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…