- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.168
- 598
- 37
Canım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasınD u t canım eşinin durumu nasıl oldu?
İnşallah canım inşallah açılır dualarım seninleCanım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Biz ihh ya yapıyoruz genelde canım yıllardır. Birde diyanet.
Adak dediysen eğer adak olmak zorunda ,ihmal etmeyin halletmeye bakın. Zorlar diyorsun Allah kolaylık versin.
Bizde bebeğimiz için adamistik. Para olmuyor bildiğim kadarıyla.
Uygun olanlarda var Bi sorun. adak dediyseniz öyle olmalı. Nasıl niyet ettiysen yerine getirmek zorundasin.
Yine de fetva hattına sorabilirsin.
Adak adadağın için kestirmen lazım canım.Güvenilir yerler var biliyorsundur yurt dışında kestiriyorlar Afrika da en çok.Videosunu da çekip gönderiyorlar.Oğlumun akikasını yurt dışında kestirmiştik bizde ama senin ki adakmış.Erkek kardeşim bi kurbana ortak olmuştu çok hoşuma gitmişti Afrikada kestirilmişti.Niyetini gerçekleştirmen en hayırlısı olacak Rabbim kabul etsin inş.
Tamam kızlar adak bedelinin tamamını Afrika’ya yardım yapan orda kurban kesen bir derneğe göndereceğim. Şuan sadece hangi dernek ona karar veremedim.Adak adadığın için ücretini yardım olarak bölüştürüp derneklere vermen olmaz diye biliyorum. Adağını kurban olarak yerine getirmen lazım. Ben genellikle Afrika'ya gönderiyorum, orada kesip videosunu atıyorlar. Niyetini ve adını da dile getiyorlar. Şuan fiyatı 1.000 TL...
GünaydınGünaydınnnn güzel haberler aldığımız bir gün olsun
Eki Görüntüle 3041148 Eki Görüntüle 3041150
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Hicaz Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği canım. Eğer göndermeyi düşünürsen bende direk Afrika'da görev alan kişinin numarası var. Whatsapptan konuşup derneğin ibanına parayı gönderiyorsun, WhatsApp numarasından size videosunu atıyorlar. Tabii yine araştır, aklına hangisi yatarsa o şekilde gönderirsin. Ben de rahmetli babam için Kadir gecesinde orada hafızlık eğitimi alan çocuklara iftar yemeği ikramında bulunacağım Allah izin verirseA R Y A senin dernek hangisi ? 1000 tl olan
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah gerek kalmaz canım.Canım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Sen bilgilerin özelden yaz bana canım. Bakalım nasip nereye olacak. HayırlısıylaHicaz Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği canım. Eğer göndermeyi düşünürsen bende direk Afrika'da görev alan kişinin numarası var. Whatsapptan konuşup derneğin ibanına parayı gönderiyorsun, WhatsApp numarasından size videosunu atıyorlar. Tabii yine araştır, aklına hangisi yatarsa o şekilde gönderirsin. Ben de rahmetli babam için Kadir gecesinde orada hafızlık eğitimi alan çocuklara iftar yemeği ikramında bulunacağım Allah izin verirse
İnşallah canım inşallahAllahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah gerek kalmaz canım.
Benim annem de geçen ay bypass oldu 72 yaşında. İnşAllah gerek kalmaz ama nolur üzme daha fazla kendini.
İnşallah iyi olur gerek kalmaz canım. Rabbim acil şifalar versinCanım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah gerek kalmasınCanım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Üzme kendini canım Allah ne dilediyse o olur.Rabbim şifanın hayırlısını nasip etsin eşine.Canım yarın anjuo olacak tekrar . Stent takacaklar. Dua edin nolur açılsın bypass a gerek kalmasın
Selamlar canımSelamlar
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah gerek kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?