He anlık gözümü aldıBurdan bakınca çok rengarenk hayatım varmış
Ben de yiyemiyorum o yeşilleri ama o yeşil olanları tavada yağla pişir eriyor kaşar gibi şahane bir şey oluyor sıcak sıcak yeşil mıhlama gibi düşün kayınvalidem yeşeren peynirleri eritir öyle kahvaltıyaU UcanSupurge ben erzurum peynirinin hiç göğermiş kısımlarını yiyemezdim yıllardır hep beyazları yerdim.
Annemden kalanlarla bende başladım kendimi alamıyorum verdiğim 2 kiloyu geri almam inş.
Yün yorganlar var yağmurları başladı buranın temmuza kadar kızgın güneş görmeyiz yazın çıkarır bi havalandırırım içini silip battaniyeleri filan düzenledimHavalancaklar varsa daha erken değil mi? Kızgın güneşler gelsin hele
Ooo maşallah ben de komodinleri sildim düzenledim , camı sildim, dolabın üstünü sildim ( Allah affetsin toz yumağı olmuş
Kahvaltıyı kaçırdım ama çay kahve ne varOruçsuzlar kahvaltıya gelin
Çayı ısıtırımKahvaltıyı kaçırdım ama çay kahve ne var
İstersen yerini göster ben yapayım CEZVEDEÇayı ısıtırımkahveyide CEZVEDE yaparım
Evde ergen oğlan olunca oruçlu gibi takılıyorumOruçsuzlar kahvaltıya gelin
Güneş gözlüğü istermisinHe anlık gözümü aldı
Cezveyi iftara saklaÇayı ısıtırımkahveyide CEZVEDE yaparım
Kaç doğumlu o? Benimki yemiyo artık öyle uyanık kiEvde ergen oğlan olunca oruçlu gibi takılıyorum
2008 seninki? Yazık sahurda ben en küçüğü sallıyordum su katmış gelmiş ezan okuncak anne diyeKaç doğumlu o? Benimki yemiyo artık öyle uyanık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?