Roborock olmasın oRobocop5 teyom hatta dün topiğe sana yazacaktım danışmak için dededen dolayı rahatsız etmeyem dedim
Hay roborocuna ya eşim de dünden beri dalga geçiyorRoborock olmasın o
Benim de aynısı canım. Roborock s5 max. Ben çok memnunumHay roborocuna ya eşim de dünden beri dalga geçiyorabi robocop daha kolay değil mi ya
Teyom olumsuz yanı ne peki ? Ben okudum da halıyı algılamıyor dediler. Hatta eşim 7 olan modeli alacaktı halıyı kendi kaldırıyor diye ama ben izin vermedimBenim de aynısı canım. Roborock s5 max. Ben çok memnunum
Diğeriyle artık 2 haftada 1
Kanepeler için açtım, yoksa pek gerek duymuyorum canım. Açmışken yerleri de süpüreyim dedim. Yoksa ben de nerde o gayretDiğeriyle artık 2 haftada 1
Silmede mi kast ediyorsun canım. Sadece halı etrafı silme özelliği yok. Ama süpürmede halıda ekstra gücü seçersen ona göre süpürüyor. Kendim süpürdüğümde tek tük kıl kalırdı. Robot Hiçbirşey bırakmıyor halıdaTeyom olumsuz yanı ne peki ? Ben okudum da halıyı algılamıyor dediler. Hatta eşim 7 olan modeli alacaktı halıyı kendi kaldırıyor diye ama ben izin vermedim
Aynen onu kastettim canım o zaman sırf o özelliğe de almaya gerek yokmuş ciddenSilmede mi kast ediyorsun canım. Sadece halı etrafı silme özelliği yok. Ama süpürmede halıda ekstra gücü seçersen ona göre süpürüyor. Kendim süpürdüğümde tek tük kıl kalırdı. Robot Hiçbirşey bırakmıyor halıda
Küçük olsalarda yemiyordum ben yanlarındaEvde ergen oğlan olunca oruçlu gibi takılıyorum
Zaten sık çalıştırınca ortada toz olmuyor. Mopla hızlıca alıyorsunAynen onu kastettim canım o zaman sırf o özelliğe de almaya gerek yokmuş cidden
Hayalim büyük dolap yazlık kışlık kaldırmamak içinBirkaç gündür hava çok güzel gidiyor. Tişört giymeye başladık artık burada. Kıyafetlere el atmak istiyorum bugün. Yazlık kışlık ayrımı yapmadan hepsi dolapta duruyor bizim ama iyice karışmış vaziyette. Kızım müsaade ederse kışlıkları üst rafa, yazlıkları alt rafa taşıyacağım. Aynı zamanda ayıklama da yaparım. Önümüzdeki ay için eşimle kıyafet bütçesi ayırdık. Yazlık biraz kıyafet alacağız. 7-8 yıldır giydiğim tişörtler var. Hala sağlam ama sıkıldım, tarzım da biraz değişti. İyi durumda olanları bağışlayacağım. Eski kiloma da dönemem artık herhalde. Olmayanları da vereceğim.
Bitirdim
İki hurca indirdim küçüğün büyüğü hurcun boyu büyük değil. Onlarda giydiklerim, kilo aldığım için şimdi olmayanlar
Büyük bir koli satılacaklar,bir poşet giysi kumbararasına.
Mutlu etmek benim işimBugün tam bunu yapacaktım. Hatta çoğu yeri süpürdüm. Nayır ninamıyorum bugünün ödevini yapmış nolamam
Aman eksik kalma sende yap hemenBirazdan bakıma girip kaşları alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?