- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Hayırlı olsun cesigaRobocop5 teyom hatta dün topiğe sana yazacaktım danışmak için dededen dolayı rahatsız etmeyem dedim
Büyük değil bizim dolap da aslında nego. Bildiğin beş gözlü yatak odası takımının dolabı. İçindeki rafları, askılık kısımlarını mantıklı yapmışlar. Bu yüzden nevresimlere kadar koyabiliyorum.Hayalim büyük dolap yazlık kışlık kaldırmamak için
100 puan sana
Darısı başımaNego ben bu hurç işinden kurtuldum ya evde 3 tane giyisi dolabı var bir benim yatak odasında 2 inci kızın odasında yatak dolabının bir bölümü elbise dolabı şu evlenmeyen oğlum oda odasına yaptırdı
Raf önemli evetBüyük değil bizim dolap da aslında nego. Bildiğin beş gözlü yatak odası takımının dolabı. İçindeki rafları, askılık kısımlarını mantıklı yapmışlar. Bu yüzden nevresimlere kadar koyabiliyorum.
Amin amin vallah rahat oluyorDarısı başıma
Kolay gelsin abla curcuna olur şimdi evdeNego belkim giremem siteye fazla torunlar geliyor bu gün okul tatil oldu
Sen bana kızdın minimal değilsin dedin minimal kalbim zedelendiHayırlı olsun cesiga
E öyle bir taraftan verip bir taraftan yeni alınca minimal olunmuyorSen bana kızdın minimal değilsin dedin minimal kalbim zedelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?