Yok ben senin bildiğin kızlardan değilim bi sustum mu asla açmam ağzımı aslaAnka yapma bak bu modeli nerde görsem tanırım, biz senle duramayız konuşmadan
Kek kalıbı gibi mi diyosun?Bu arada kararan silikonlar için bi tavsiyeniz varsa alırım. Pamuğa çamaşır suyu döktüm olmadı.
Kız görünmez ki resimden dolaplarÖzlemişsinizdir benim temiz mutfağımı
Dolap kapaklarını silemedim vurmayın yüzüme
Yok lavabonun arkasında görünen siyah silikonlar diyomKek kalıbı gibi mi diyosun?
SevindimKız görünmez ki resimden dolaplar
Pamuk bekletiyolar anka olmadıysa ne olur bilemedim cif tarzı bişeyle tellemek falan?Yok lavabonun arkasında görünen siyah silikonlar diyom
Nasıl geçti?Misafirlerim yeni gitti pertim çıktı
Çok güzeldi, yemeklerin tuzu az ya da fazla olacak site çok korktum ama tam oldu. Uzun zamandır böyle misafir ağırlamamıştım misafir tabaklarımı bile çıkarttım ahahNasıl geçti?
Yanak ne yanak gece geceÇok güzeldi, yemeklerin tuzu az ya da fazla olacak site çok korktum ama tam oldu. Uzun zamandır böyle misafir ağırlamamıştım misafir tabaklarımı bile çıkarttım ahah
Aynen beklettim ama olmadı baştan çekilse iyi olacak ama onu da 12 saat ıslatmamak lazımmışPamuk bekletiyolar anka olmadıysa ne olur bilemedim cif tarzı bişeyle tellemek falan?
Aynen beklettim ama olmadı baştan çekilse iyi olacak ama onu da 12 saat ıslatmamak lazımmış
Hemen düzeltmiş çakalÇok güzeldi, yemeklerin tuzu az ya da fazla olacak site çok korktum ama tam oldu. Uzun zamandır böyle misafir ağırlamamıştım misafir tabaklarımı bile çıkarttım ahah
12 saat dediğin nedir ki akşam 10 dan sabah 10 a işte bulaşığı yığmakta ne var senin tezgaha. Ya benimki gibi olaydı
Zaten hep bulaşık yığılı. Neden herşey dolapta sanıyorsun rahatça bulaşık yığayım diye12 saat dediğin nedir ki akşam 10 dan sabah 10 a işte bulaşığı yığmakta ne var senin tezgaha. Ya benimki gibi olaydı
TamamYok ben senin bildiğin kızlardan değilim bi sustum mu asla açmam ağzımı asla
Zaten hep bulaşık yığılı. Neden herşey dolapta sanıyorsun rahatça bulaşık yığayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?