- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.720
- 798
Bende 32 yaşındayım. 33 oldum aslında42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım

Yengeç burcuyum
1 kızım var

Şu anda çalışmıyorum bende evdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 32 yaşındayım. 33 oldum aslında42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım
Bende 83 doğumlu42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım
Maşallah tebarekeallah Rabb'im bedenine sağlık afiyet güç kuvvet versin inşallahBende 83 doğumlu
Yengeç burcuyum
Çalışıyorum
Maşallah tebarekeallah Rabb'im size bağışlasınBende 32 yaşındayım. 33 oldum aslında
Yengeç burcuyum
1 kızım var
Şu anda çalışmıyorum bende evdeyim
Yazcam sana kaç gündür unutuyorum senin abone sayın almış başını gitmiş ben aynı kaldımGünaydınn
Hayırlı Cumalar![]()
İyiyim sedacım sen nasılsın koşuşturmayla geçiyo günlerilknurrr22 nasılsın?
Ben bugun o kadar üşüdüm ki Ardanın gösterisi vardı sunucu olmus illa gel dedi gittim okul bahceside öyle esiyo ki eve gelince saç kurutma makinesini açtım sırtıma icime tuttum artıkKış geldi buraya ya. Anneme geldim 2 adım yer dondum kısa kolluyla. Yine mi kışlık çıkarıp yazlık kaldırıyoruzdaha yeni kışlıkları kaldırdık halbuki
![]()
Hoşgeldiniz42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım
Maşallah la havle ve la kuvvete illa billahi aliyyil azimYazcam sana kaç gündür unutuyorum senin abone sayın almış başını gitmiş ben aynı kaldım
İyiyim sedacım sen nasılsın koşuşturmayla geçiyo günler
Ben bugun o kadar üşüdüm ki Ardanın gösterisi vardı sunucu olmus illa gel dedi gittim okul bahceside öyle esiyo ki eve gelince saç kurutma makinesini açtım sırtıma icime tuttum artık
Hoşgeldiniz
Bende 30 yaşındayım
Başak burcuyum
Ev hanımıyım
2 oglum var 4 bucuk ve 9 bucuk yaşlarında
Benim bi video patladı çoğu ordan geldiYazcam sana kaç gündür unutuyorum senin abone sayın almış başını gitmiş ben aynı kaldım![]()
Kanalıniz mi varBenim bi video patladı çoğu ordan geldigelip gelip gidiyorlar birde takipçi kazanmak zor ya
Hoş geldinizKanalıniz mi var
Valla bende öğlen anneme gittim üşüdüm. Dönerken de bi ayaz vardı akşam titredim. Bi anda kışa geçtik yineYazcam sana kaç gündür unutuyorum senin abone sayın almış başını gitmiş ben aynı kaldım
Ben bugun o kadar üşüdüm ki Ardanın gösterisi vardı sunucu olmus illa gel dedi gittim okul bahceside öyle esiyo ki eve gelince saç kurutma makinesini açtım sırtıma icime tuttum artık
Hoşgeldiniz
Bende 30 yaşındayım
Başak burcuyum
Ev hanımıyım
Düzenli girip senin ve ilknurun beğeniyorumBenim bi video patladı çoğu ordan geldigelip gelip gidiyorlar birde takipçi kazanmak zor ya
İsterim çok teşekkür ederimHoş geldiniz
Evet kendimce yaptığım yemekleri paylaşıyorum İsterseniz linki atabilirim özelden![]()
İyiyimYazcam sana kaç gündür unutuyorum senin abone sayın almış başını gitmiş ben aynı kaldım
Hoşgeldiniz
Bende 30 yaşındayım
Başak burcuyum
Ev hanımıyım
Maşallah tebarekeallah Rabb'im size bağışlasın hoş buldumSisko ama gururlu hoşgeldiniz bende seda antepten yaşım 29
5 senelik evliyim bir oğlum var ekimde 1 yaşına girecek.
![]()
Maşallah tebarekeallah Rabb'im size bağışlasın hoş buldum
Maşallah la havle ve la kuvvete illa billahi aliyyil azim Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSisko ama gururlu hos geldiniz
28 yaşındayım
Terazi burcuyum
5 yıllık evliyim
Çalışmıyorum
Çocuğum yok yolda![]()
Amin inşallah Allah razı olsunMaşallah la havle ve la kuvvete illa billahi aliyyil azim Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok mutlu oldum değer görmek bunu hissettirmek insana iyi geliyor mor rengi kahveyi çiçekleri de çok ama çok severimElinize sağlık ne güzel işler yapmışsınız![]()
yorgunluk ve hoşgeldin kahvesi benden gelsin
Topiğin en küçüğü yapıyordu ama yoklar
Eki Görüntüle 3646161