Senin kaç yaşındaBen geciktim 3 gecedir kabus görüyorum
5 aylikSenin kaç yaşında
Allah iyilik versin anne baba yeter çocuklaraHee yok onlar uzakta. Annemi 4 yıldır görmedim. Kayınvalidem de arada gelir gider
Allah razı olsun canım. CümlemizinkiniMaşallah minnakmış daha Allah bağışlasın
Ayyy ne kadar olgun aklı başında cümle kurdumAllah razı olsun canım. Cümlemizinkini
Jes kendine gelAyyy ne kadar olgun aklı başında cümle kurdum
Ayy yok artık ayy nasip et rabbimEmzirirken gecikir erken gelir düzensiz olur normal ama yine de test yap kafan rahatlar. Benim ilk bebek 2 aylıkken hamile kalmışım haberim yok tabi 5,5 aylıkken karnım şişmeye başladı kıpırtılar hissetmeye başladım. Bi gittim 3 aylık hamileyim.7 aylık da doğurdum 4 ayda bitti gitti hamilelik hayatı çok hızlı yaşıyorum
Aminn canım herkesin gönlüne göre versin ama en az 2 yaş olsun araları ya. Valla çok zor oldu benimkiAyy yok artık ayy nasip et rabbim
Rabbim güzel gunlerini göstersin canım
Şaka mı buEmzirirken gecikir erken gelir düzensiz olur normal ama yine de test yap kafan rahatlar. Benim ilk bebek 2 aylıkken hamile kalmışım haberim yok tabi 5,5 aylıkken karnım şişmeye başladı kıpırtılar hissetmeye başladım. Bi gittim 3 aylık hamileyim.7 aylık da doğurdum 4 ayda bitti gitti hamilelik hayatı çok hızlı yaşıyorum
Son zamlardan sonra bi daha söylesin de görelimBi de aslanlara bakın et yiyorlar zayıf ve atikler et yiyin bol bol diye devam ediyor
Allahım tez vakitte sana nasip etsin inşallah ❤Ayy yok artık ayy nasip et rabbim
Rabbim güzel gunlerini göstersin canım
Aklıma geldi ama yazmayayım demiştimGötün açıkta kalmış diyorsun yani
Canım sen ciddi misinAllahım olmayana versin ne olurtest alacağım korkudan alamıyorum
Amin kuzum hayirlsii ney ise o olsun hakkımdaAllahım tez vakitte sana nasip etsin inşallah ❤doğrusunu o bilir tabi de bana da hayırlı yolu gösterir inşallah
Valla ciddiyim geciktiCanım sen ciddi misin
Amin aynen eltimin 2 yaş var çocukları arasinda o da çok zor canım ya görüyorum myani en az. 4 bence 2yas da ikiside birbiriyle yarışıyor bildiğin ya küçük ne ypsa buyugude onu istiyor veya ilgi çekiyor bı şekildeAminn canım herkesin gönlüne göre versin ama en az 2 yaş olsun araları ya. Valla çok zor oldu benimki
Test yapsana kuzum için rahat etsin. Hadi bi cesaret.Valla ciddiyim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?