- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
Bi insanin hic mi faulu olmaz yaaYoo dostum değildibir çekmecede kışlık bulundururum ben hep o yüzden rahatım
Yöööö ben akillanmamMutfağı toplayanlar
Nasıl temizledinÇaycımın dibi resmen kalıpla kireç tutmuştu, ayyy napayım sular çok kireçlineyse ki Nego sayesinde paklanmış oldu. Elim değmişken ocağı da sildim. Siyah ankastre almayınızzzz
Bulaşık makinesi boşaltıldı.
Pazara gidildi. Ortalık toplandı
Akşam yemeği yapıldı, bulaşıklar toplandı.
Meryem suresi okundu, tesbihler çekildi.
Şimdi namazımı kılıp, çayımı da koyarsam keyfime diyecek yok
Dimi. Temizlesende ev ayakta gibi duruyo bana daHalısız yaşayamam bir kez daha anladım yıkamaya gidip dönene kadar her yer berbat batıyor ya
AminnnnnInşallah hayat boyu iyi insanlar çıksın yoluna. Sana lohusayken ne dualar etmiştim beeee
8 olmadanMutfağı toplayanlar
Halısız daha mutluyum benHalısız yaşayamam bir kez daha anladım yıkamaya gidip dönene kadar her yer berbat batıyor ya
Topladım bebemi uyutuyorumMutfağı toplayanlar
Limontuzu kaynatıyorsun misNasıl temizledin
Kızın nasıl olduMutfak toplandı.
5 kişilik yemek tencere tepsi borcam hepsi elde yıkandı kaldırıldı dünden daha kısa sürede.
Bi kaşıklar var.
Bezler çamaşır suyunda.
Neden elde yıkamak eeee kafam bozuktu açıklaması yok.
Çayı yine unutup demlemişim aşağı indirdiler.
Ne yapcami bilemedim karisik duygulu bi listeydi
Suya Limon tuzu koyup kaynattım ama bu tam olarak temizlemiyor. Baktım dibinde birkaç parça kalmış, suyu döküp çaycıyı kenara aldım. Bu sefer de kireç sökücü döktüm azıcık, hemen temizledi. Soğuk suyla duruladım. Daha sonra çaycı da birkaç kez su kaynatıp döktüm. Mis gibi olduNasıl temizledin
Bezdirdi bugün oflamasıyla beni. Halsiz renksiz bişeydiKızın nasıl oldu
Oy yavru noldu ona öyle unutmasam okurum inşBenim kıza bi felak nas ayetel kürsi okuyup gönderseniz hayrına sabahtan beri çok huysuz yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?