Amin Allah razı olsun..Annene Geçmiş olsun kuzumRabbim hayırlı sağlı evalatlar eder inşallah bir şey olmaz sıkmayın canınızı
Bayrama kadar yapacaklarım:
Yazlık kışlık kıyafetleri ayarlamak.
Yatak odasında ki çekmeceleri düzenlemek.
Ardiyeyi düzenlemek.
Yazlık kışlık ayakkabıları ayarlamak.
Kanepe altlarını düzenlemek.
Koltukların yüzünü yıkamak.
Tv ünitesinin içlerini düzenlemek.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Beyaz eşyaların altını silmek.
Camları silmek.
Kapıları silmek.
Balkonu sermek.
Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.İyi geceler kızlar..Annemlerdeydim iftara kaldık beraber içli köfte doldurduk bi de fellah köftesi yaptık.Yemekleri çok güzeldir zaten, sofrası bereketlidir çeşit çoktur hep maş.☺ Ablam hamile 5 aylık lekelenmeleri oluyor çok korktuk çünkü benimde 2 düşüğüm var.Herşey Rabbim ın takdiri ama çok üzülüyor insan elde değil.Şuan annemlerde hep uzanmak zorunda benim dr.um hastaneye 3 gün yatırılman gerek demiş.Şehir hastanesi de gerek yok demiş şimdilik uzanıyor namaz için kalkıyor.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok duygulanıyorum öyle görünce az biraz morali bozuk gibi.
Kolay gelsin..Günaydın kızlar, misafirim gelecek erken kalktım. Yoksa 1 e kadar uyurdum ehe
Erken kalkan yol alırGünaydın kızlar, misafirim gelecek erken kalktım. Yoksa 1 e kadar uyurdum ehe
Amin canım.Başın sağolsun ahirette sana şefaatçi olurlar inş.Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bende hamileligimin başından doğum yapacağım güne kadar uzandım.Yatalak hastalar gibiydim çok zordu annem baktı banada. Çok şükür oğlum yanımda şuan buna da elhamdülillah.
Daha önceden de 5 aylık ikizlerimi kaybettim.Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Ablan dikkat ettiği sürece birsey olmaz inşallah.
Yiyecek ekmeği varsa her türlü geliyorlar dünyaya
Yavaş yavaş yapıyorum birden yapamam ki zaten.Aman guzum kendini zorlamadan yap işlerini
Tüh tühGünaydın kızlar, misafirim gelecek erken kalktım. Yoksa 1 e kadar uyurdum ehe
Ellerine sağlık menü harika gayet sağlıklı görünüyo bi hasta için.Kv deyim canım hastaydı eve geldi öğlene yemek yiycek akşamdan konuşmuştuk zaten erkenden koydum.
Yayla çorbası zeytinyağlı barbunya patates püresi pişti.
Pürenin yanına biraz et pişircem
Salata yaparım
Aminn Allah razı olsun canim ❤Amin canım.Başın sağolsun ahirette sana şefaatçi olurlar inş.İyi ki annen varmış yanında zor zamanlar geçirmişsin.Allah'ım oğlunu sana bağışlasın uzun sağlıklı bir ömrü olsun inş.
Ben çok seviyorum ama elim kolum ayaklarım sevmiyor yapmamak için dirwniyorlarBende temizlik sevmeyenleri anlamıyorum mesela öyle işte
Yemek derdi olmadığında temizlik yapmayı çok seviyorumBu gün davetliyiz bende evi temizlemeyi düşünüyorum en azından yemek derdi yok rahat rahat evi temizlerim
Yeterli bence kaç kişi geliyorKızlar akşam için menü şöyle
Ana yemek
. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba
Ortaya kuru dolma, kaşarlı psstırmalı börek, iftariyelik, acılı ezme, turşu
Tatlı olarak revani
Yeter dimi
Bence Yeterli kuzumKızlar akşam için menü şöyle
Ana yemek
. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba
Ortaya kuru dolma, kaşarlı psstırmalı börek, iftariyelik, acılı ezme, turşu
Tatlı olarak revani
Yeter dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?