Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Bugün markete ciktim bir kaç birsey lazımdı.
Kahvaltı hazırladım oğlana yedirdim
Oyuncaklarını yere döktüm oynasın bende bu arada işleri halledeyim
Hastane randevum öğleden sonraya ertelendi moralim bozuldu ona
Yatakları topladım
Yapacak işler var baya bugün
Yaptıkça yazarım

Annene Geçmiş olsun kuzumRabbim hayırlı sağlı evalatlar eder inşallah bir şey olmaz sıkmayın canınızı
Amin Allah razı olsun.. Sağol canım annem hep hasta şeker herşey var. Ablamın şuan riskli bi gebeliği var.Çok kötüyü düşünmüyoruz yatarak geçiren bi sürü hamile kadınlarımız var inş.sağ salim doğum yaptığı teyze olduğum günü de burada yazar sizinle paylaşırım.

Aman guzum kendini zorlamadan yap işlerini

Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bende hamileligimin başından doğum yapacağım güne kadar uzandım.Yatalak hastalar gibiydim çok zordu annem baktı banada. Çok şükür oğlum yanımda şuan buna da elhamdülillah.
Daha önceden de 5 aylık ikizlerimi kaybettim.Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Ablan dikkat ettiği sürece birsey olmaz inşallah.
Yiyecek ekmeği varsa her türlü geliyorlar dünyaya

Günaydın kızlar, misafirim gelecek erken kalktım. Yoksa 1 e kadar uyurdum ehe
Kolay gelsin.. Şu mübarek aylarda bi oruçluyu doyurmak o kadar sevap ki Rabbim kabul etsin.☺ Bugün kızda bana bi iyilik yaptı azıcık daha uyuyabildim şükürlee olsun günlerdir uykusuzdum.Artık sinirlerim sinyal veriyordu:) oruçlu da olunca zorlandım bayağ tutamayacağımı düşündüm.Bu uyku beni biraz kendime getirdi.

Amin canım.Başın sağolsun ahirette sana şefaatçi olurlar inş. İyi ki annen varmış yanında zor zamanlar geçirmişsin.Allah'ım oğlunu sana bağışlasın uzun sağlıklı bir ömrü olsun inş.

Ellerine sağlık menü harika gayet sağlıklı görünüyo bi hasta için.

Bu gün davetliyiz bende evi temizlemeyi düşünüyorum en azından yemek derdi yok rahat rahat evi temizlerim
Yemek derdi olmadığında temizlik yapmayı çok seviyorum

Kızlar akşam için menü şöyle

Ana yemek
. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba

Ortaya kuru dolma, kaşarlı psstırmalı börek, iftariyelik, acılı ezme, turşu

Tatlı olarak revani

Yeter dimi
Yeterli bence kaç kişi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…