- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Bugün tam da ödevleri yapmışım14 nisan ödevi
Nevresim değiştirmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Nevresim koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Hmm her doktorun yöntemi farklı olabilir.Alerjik bebekler genelde erken geçiriliyor tadımlara ben öyle biliyorum arkadaşta grupta yazmıştı zaten geçirenler var, hayırlısı olsun.Başlamadım zaten çocuk alerjik. Önce 6. ayda test olacak dedi doktor. Sonra ek gıda. Erken başlanıldığını yeni öğrendim senden.
SEn yine dikkatli ol. Havuç kabak patates ile başla 3 gün dene. Sonra yavaştan çorbalarını yaparsın. Zeytinyağı da katmayı unutma. 1-2 damla ile başla. Devamında arttırırsın. Tabi ilk aşamada sadece ağzına tat verse yeter yemezse yemesin tatsın kafi.Hmm her doktorun yöntemi farklı olabilir.Alerjik bebekler genelde erken geçiriliyor tadımlara ben öyle biliyorum arkadaşta grupta yazmıştı zaten geçirenler var, hayırlısı olsun.
Havuç, patates haşladım biraz denedik hiç beğenmedi tadına baktı sadece.SEn yine dikkatli ol. Havuç kabak patates ile başla 3 gün dene. Sonra yavaştan çorbalarını yaparsın. Zeytinyağı da katmayı unutma. 1-2 damla ile başla. Devamında arttırırsın. Tabi ilk aşamada sadece ağzına tat verse yeter yemezse yemesin tatsın kafi.
Negonun çocukları onu analarının bir uzuvu sanıyorHayırlı akşamlar kızlar
Bugün halıyı fırçalarken oğlum geldi. "anne ne yapıyorsun halıya, bunu kimden aldın" dedi. Garibim anasını ilk defa halı fırçalarken görüyor tabi
Hadi hayırlı olsun bizimki ufaktan alışmaya başladı şükür 3 hafta olduHavuç, patates haşladım biraz denedik hiç beğenmedi tadına baktı sadece.Salatalık yalattım vs.sadece tadımlık çorbaya falan geçmedik tabi.Cam rende vs.aldım mama kaşıklarımız var mama sandalyesinden atamayacağı şekilde tabaklar var bi de onlardan aldım.Heyecanlı bi süreç benim için.
İftariyeliği, itfaiyelik diye okuyan ben, acep ne olaki diyen benKızlar akşam için menü şöyle
Ana yemek
. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba
Ortaya kuru dolma, kaşarlı psstırmalı börek, iftariyelik, acılı ezme, turşu
Tatlı olarak revani
Yeter dimi
Maşallah canım..Şifa olsun.Hadi hayırlı olsun bizimki ufaktan alışmaya başladı şükür 3 hafta oldu
Geçmişi okudum geldim
Bende ilk okuduğumda nasıl bi meze gibi birşey mi acaba dedim.İftariyeliği, itfaiyelik diye okuyan ben, acep ne olaki diyen ben
Mutfaklar toplu muuuuu
Uyutsalar uyurumUyusuna azıcık yatsana bir şey yapsana be kadın
Halı fırçasız ev kalmayacakHayırlı akşamlar kızlar
Bugün halıyı fırçalarken oğlum geldi. "anne ne yapıyorsun halıya, bunu kimden aldın" dedi. Garibim anasını ilk defa halı fırçalarken görüyor tabi
Heryer heryerdeMutfaklar toplu muuuuu
Onlarda fırçalıyor zatenNegonun çocukları onu analarının bir uzuvu sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?