Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün tam da ödevleri yapmışım nevresimleri değiştirdim. Çamaşırları yıkadım astım kuruyanlari katladim

Başlamadım zaten çocuk alerjik. Önce 6. ayda test olacak dedi doktor. Sonra ek gıda. Erken başlanıldığını yeni öğrendim senden.
Hmm her doktorun yöntemi farklı olabilir.Alerjik bebekler genelde erken geçiriliyor tadımlara ben öyle biliyorum arkadaşta grupta yazmıştı zaten geçirenler var, hayırlısı olsun.

Hmm her doktorun yöntemi farklı olabilir.Alerjik bebekler genelde erken geçiriliyor tadımlara ben öyle biliyorum arkadaşta grupta yazmıştı zaten geçirenler var, hayırlısı olsun.
SEn yine dikkatli ol. Havuç kabak patates ile başla 3 gün dene. Sonra yavaştan çorbalarını yaparsın. Zeytinyağı da katmayı unutma. 1-2 damla ile başla. Devamında arttırırsın. Tabi ilk aşamada sadece ağzına tat verse yeter yemezse yemesin tatsın kafi.

Havuç, patates haşladım biraz denedik hiç beğenmedi tadına baktı sadece. Salatalık yalattım vs.sadece tadımlık çorbaya falan geçmedik tabi.Cam rende vs.aldım mama kaşıklarımız var mama sandalyesinden atamayacağı şekilde tabaklar var bi de onlardan aldım.Heyecanlı bi süreç benim için.

Hadi hayırlı olsun bizimki ufaktan alışmaya başladı şükür 3 hafta oldu

Kızlar akşam için menü şöyle

Ana yemek
. Hünkar beğendi, pirinç pilavı, çorba

Ortaya kuru dolma, kaşarlı psstırmalı börek, iftariyelik, acılı ezme, turşu

Tatlı olarak revani

Yeter dimi
İftariyeliği, itfaiyelik diye okuyan ben, acep ne olaki diyen ben

Hayırlı akşamlar kızlar

Bugün halıyı fırçalarken oğlum geldi. "anne ne yapıyorsun halıya, bunu kimden aldın" dedi. Garibim anasını ilk defa halı fırçalarken görüyor tabi
Halı fırçasız ev kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…