Kendini öyle şartlama kuzum belki kolaylıkla şükürle gecer inşallahİnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaş
Bunun ailesi bu kadar zor olduktan sonra kolaylık haniKendini öyle şartlama kuzum belki kolaylıkla şükürle gecer inşallah
Kendi eşini stresten uzak tut gerekirsede al karşına konuş bu sağlık kimsenin ayıbı olmazBunun ailesi bu kadar zor olduktan sonra kolaylık hani
Yok kuzum önemli olan tamamen eşim (onlara göre) bana bi bok olmaz . İstediğin kadar bi tarafını yırt yine de bildiklerini okuyolarKendi eşini stresten uzak tut gerekirsede al karşına konuş bu sağlık kimsenin ayıbı olmaz
Nasıl eşinin sağlığı önemliyse seninde ruh beden sağlığın önemeli sonuç olara bu süreçte birlikte olacaksınız .
İş yapmayınca rehavet çöktü demek kiBugün ayakta uyuyorum
Seninle dertleri neymişYaa allah korusun aynen canım
Negom benim savaşım kocamla değil anasıgillene mübarek gün biliyolar ne hastalık ne çoluk çocuk
kk birinci noteri samdanım nasılsın izne çıkmanın uzadığına üzüldüm Allah yardımcın olsun
Doğuma sevgili kaynanan mı gelecek
Bende anlamadımSeninle dertleri neymiş
Bırak herşey kapının arkasında kalsın sen bir başkasına yaranmak zorunda değilsin eşin ve çocukların herşeyden önemli kendini hastalıklı düçüncelerin içine cekmesine izin verme. eşin bıraz düzelsin eminim o da üç günlük dünyada asıl servetin sağlık çocuklar ve sen olduğunu anlayacak Önemli olan bu süreci sağlıklı atlata bilmek bende inanıyorum sen bu süreci güzelce yönetip atlatacaksınızYok kuzum önemli olan tamamen eşim (onlara göre) bana bi bok olmaz . İstediğin kadar bi tarafını yırt yine de bildiklerini okuyolar
Çok haklısın efserim . Allah razı olsun. En büyük destekçim siz oldunuz .Bırak herşey kapının arkasında kalsın sen bir başkasına yaranmak zorunda değilsin eşin ve çocukların herşeyden önemli kendini hastalıklı düçüncelerin içine cekmesine izin verme. eşin bıraz düzelsin eminim o da üç günlük dünyada asıl servetin sağlık çocuklar ve sen olduğunu anlayacak Önemli olan bu süreci sağlıklı atlata bilmek bende inanıyorum sen bu süreci güzelce yönetip atlatacaksınız
Sıkıldığın bunaldığın an biz burdayız
Bu dönemde oğlunu düşünüp dua edeceğine sen ve annen ne alakaBende anlamadımben annem bi de. Çok aşırı sinirlerim yıprandı 15 günde 5 kilo vermişin istemsiz . Bazen tahammül edemiyorum. Geri diyorum ki ya sabır bu da sınav
Stresten böyle olmuş oğluşu. Sebebi de biz mişizBu dönemde halen oğlunu düşünüp dua edeceğine sen ve annen ne alaka
Allahım ya Rabbim daha neler şöyle bir dönemde ne kadar ayıpStresten böyle olmuş oğluşu. Sebebi de biz mişizsanki geri kalan herşey güllük gülistanlık
Beni bana bırakmıyolar efser anlamıyolar. Zaten onlarda o kafa olsa böyle bi zamanda bunun konusu bile açılmazAllahım ya Rabbim daha neler şöyle bir dönemde ne kadar ayıp
Dediğim gibi sağlık bu dedikodulardan daha önemli gerekirse al karşına konuş sizde dış kapının dış mandalığınızı yaparsınız ancak deyip
Dört elle yuvana sarıl kuzum
Geç olsun güç olmasın tatlımsağol limonsuzum öyle oldu biraz nasip değilmiş:)
tabiki kaynanami istemiyorumama nasip bakalım şimdilik plan yapmadık.
Allah akıl fikir versin merhamet versin ne diyeyimStresten böyle olmuş oğluşu. Sebebi de biz mişizsanki geri kalan herşey güllük gülistanlık
Amin canım amin . Böylesi insanlara laf anlatılmazAllah akıl fikir versin merhamet versin ne diyeyim
Evet ya çokmuş. Döngü kaç gün peki. Benim 3 gün o da en azı 3 gün diye yoksa 2.5 günde bitiyor
Biraz dağınık çalışıyor olabilirimYemek yapınca korkun benden mi diyorsun
En küçük mü dağıtan
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin eşinize. Çabuk toparlar inşallahAmin canım amin . Böylesi insanlara laf anlatılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?