Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunun ailesi bu kadar zor olduktan sonra kolaylık hani
Kendi eşini stresten uzak tut gerekirsede al karşına konuş bu sağlık kimsenin ayıbı olmaz
Nasıl eşinin sağlığı önemliyse seninde ruh beden sağlığın önemeli sonuç olarak bu süreçte birlikte olacaksınız .

Yok kuzum önemli olan tamamen eşim (onlara göre) bana bi bok olmaz . İstediğin kadar bi tarafını yırt yine de bildiklerini okuyolar

kk birinci noteri samdanım nasılsın izne çıkmanın uzadığına üzüldüm Allah yardımcın olsun
Doğuma sevgili kaynanan mı gelecek

sağol limonsuzum öyle oldu biraz nasip değilmiş:)

tabiki kaynanami istemiyorum ama nasip bakalım şimdilik plan yapmadık.

Yok kuzum önemli olan tamamen eşim (onlara göre) bana bi bok olmaz . İstediğin kadar bi tarafını yırt yine de bildiklerini okuyolar
Bırak herşey kapının arkasında kalsın sen bir başkasına yaranmak zorunda değilsin eşin ve çocukların herşeyden önemli kendini hastalıklı düçüncelerin içine cekmesine izin verme. eşin bıraz düzelsin eminim o da üç günlük dünyada asıl servetin sağlık çocuklar ve sen olduğunu anlayacak Önemli olan bu süreci sağlıklı atlata bilmek bende inanıyorum sen bu süreci güzelce yönetip atlatacaksınız
Sıkıldığın bunaldığın an biz burdayız

Çok haklısın efserim . Allah razı olsun. En büyük destekçim siz oldunuz .

Stresten böyle olmuş oğluşu. Sebebi de biz mişiz sanki geri kalan herşey güllük gülistanlık
Allahım ya Rabbim daha neler şöyle bir dönemde ne kadar ayıp
Dediğim gibi sağlık bu dedikodulardan daha önemli gerekirse al karşına konuş sizde dış kapının dış mandalığınızı yaparsınız ancak deyip
Dört elle yuvana sarıl kuzum

Beni bana bırakmıyolar efser anlamıyolar. Zaten onlarda o kafa olsa böyle bi zamanda bunun konusu bile açılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…