- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
yavaş yavaş başladılar canım. Eşim bayramın 2.günü çalışacak. O yüzden arefe günü gidip 2. gün sabah erken döneriz.ekmeye başladılar mi bahçeleri:)
gidin tabi bayram için gidilecek demi:)
evet içinde toplar var canım. İlk aşamada biraz sinirli olabilir eşin. Zamanla herşey iyi olacak inşallah. Hiç üzme kendini. Babam iyileşince yeniden doğmuş gibi oldum demiştiÖyleymiş canım bi alet vermişler üflemesi için. Şimdi çorba istediler. Onu da pipetle içecekmiş
tabi sofraya, bulaşığa muhakkak yardım ederim. biraz eşlerimizi çekiştiririz fena mıYok değilsinyardım edersin heralde yine de
Doğal terapi eltiyletabi sofraya, bulaşığa muhakkak yardım ederim. biraz eşlerimizi çekiştiririz fena mı
İnşallah canım inşallahevet içinde toplar var canım. İlk aşamada biraz sinirli olabilir eşin. Zamanla herşey iyi olacak inşallah. Hiç üzme kendini. Babam iyileşince yeniden doğmuş gibi oldum demişti
Ne kadar sürüyorBenim çok uzun sürüyor keşke yarıya düşse
Dutum çok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanacak inşallah en zor kısmı geride kaldıÖyleymiş canım bi alet vermişler üflemesi için. Şimdi çorba istediler. Onu da pipetle içecekmiş
İnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaşDutum çok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanacak inşallah en zor kısmı geride kaldı
yavaş yavaş başladılar canım. Eşim bayramın 2.günü çalışacak. O yüzden arefe günü gidip 2. gün sabah erken döneriz.
10Ne kadar sürüyor
Yemek yapınca korkun benden mi diyorsunYa ben gözümü açamıyorum. Sabahtan beri yataktayım. Oğlum da her yeri dağıtmış dün yaptığım işten eser yok. Sadece bulaşık yok çok şükür onu da daha yemek yapmadım
Çok geçmiş olsun canım benim inşAllah çabuk ayaklanır.İnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaş
Yine iyi üst üste aldın, ben üst üste alsam huni takarımSelam canlarım, bugün son misafirimi alıyorum bezdum daaaa
Sağlığı düzeldi ya o da hallolur sabırla ,sakin olman lazım geçici bir süreç olduğunu, canıyla mücadele ettiğini aklından çıkarma bu süreçte.İnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaş
Yaa allah korusun aynen canımÇok geçmiş olsun canım benim inşAllah çabuk ayaklanır.
İyileşme süreci biraz uzun sürüyor. Teocuğumun dediği gibi ilk zamanlar sinirli oluyorlar.
Verdikleri aleti üflemesi ve doktor söyledikten sonra bol bol yürümesi lazım. Sezaryen gibi düşün, yürüdükçe iyileşecek. Hatta doktor yürümezse ciğerlerinde su birikir dedi Allah korusun.
Negom benim savaşım kocamla değil anasıgilleSağlığı düzeldi ya o da hallolur sabırla ,sakin olman lazım geçici bir süreç olduğunu, canıyla mücadele ettiğini aklından çıkarma bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?