Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyleymiş canım bi alet vermişler üflemesi için. Şimdi çorba istediler. Onu da pipetle içecekmiş
evet içinde toplar var canım. İlk aşamada biraz sinirli olabilir eşin. Zamanla herşey iyi olacak inşallah. Hiç üzme kendini. Babam iyileşince yeniden doğmuş gibi oldum demişti

yavaş yavaş başladılar canım. Eşim bayramın 2.günü çalışacak. O yüzden arefe günü gidip 2. gün sabah erken döneriz.

neyseki azmış az kıskanırım teyocum
inşallah bereketli bol mahsulleri olsun afiyetle yiyin :)

Ya ben gözümü açamıyorum. Sabahtan beri yataktayım. Oğlum da her yeri dağıtmış dün yaptığım işten eser yok. Sadece bulaşık yok çok şükür onu da daha yemek yapmadım
Yemek yapınca korkun benden mi diyorsun
En küçük mü dağıtan

İnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaş
Çok geçmiş olsun canım benim inşAllah çabuk ayaklanır.
İyileşme süreci biraz uzun sürüyor. Teocuğumun dediği gibi ilk zamanlar sinirli oluyorlar.
Verdikleri aleti üflemesi ve doktor söyledikten sonra bol bol yürümesi lazım. Sezaryen gibi düşün, yürüdükçe iyileşecek. Hatta doktor yürümezse ciğerlerinde su birikir dedi Allah korusun.

Selam canlarım, bugün son misafirimi alıyorum bezdum daaaa
Yine iyi üst üste aldın, ben üst üste alsam huni takarım
Misafir gelmeden temizlik ,gidince temizlik, şunu da pişiriyim bu da olsun diye zıvanadan çıkıyorum

İnşallah canım sağolasın. Asıl zoru şimdi psikolojik savaş
Sağlığı düzeldi ya o da hallolur sabırla ,sakin olman lazım geçici bir süreç olduğunu, canıyla mücadele ettiğini aklından çıkarma bu süreçte.

Yaa allah korusun aynen canım
Sağlığı düzeldi ya o da hallolur sabırla ,sakin olman lazım geçici bir süreç olduğunu, canıyla mücadele ettiğini aklından çıkarma bu süreçte.
Negom benim savaşım kocamla değil anasıgille ne mübarek gün biliyolar ne hastalık ne çoluk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…