Ben çeviriyorumSen krep yapınca havada çevirebiliyon mu
Valla kuzucum benim kaç haftalık olduğum belli değil, geç yumurtlama oldu ama ne zaman oldu. Normalde 6+3 ten sonda duyuluyormuş ama, ben cumaya randevu aldım keseyi görmek için. Nasipse belki bebe ve kalp atışını da görürüz
Gününü tam bilmiyorsan bellide olmaz belkim duyarsınız inşallahValla kuzucum benim kaç haftalık olduğum belli değil, geç yumurtlama oldu ama ne zaman oldu. Normalde 6+3 ten sonda duyuluyormuş ama, ben cumaya randevu aldım keseyi görmek için. Nasipse belki bebe ve kalp atışını da görürüz
Çoktan gitmişim ben 2 saattir uğraşıyorum sadeceGölgeli terazi istersen gel sende
Hayırlı olsun canim sağlıkla ilerler insallah❤Valla kuzucum benim kaç haftalık olduğum belli değil, geç yumurtlama oldu ama ne zaman oldu. Normalde 6+3 ten sonda duyuluyormuş ama, ben cumaya randevu aldım keseyi görmek için. Nasipse belki bebe ve kalp atışını da görürüz
Gözün aydın canım hoş gelmiş iki gözünün çiçeğiKızım gelmiş bulaşık makinesini boşaltıyor
Benden mutlusu yok
Bende merak ettim yazacaktım sen benden önce davrandınGünaydın gençler Nego nirdeee
Sağol canımGözün aydın canım hoş gelmiş iki gözünün çiçeği
Amin inşallah canımSağol canımtarısı sizlere olsun böyle günlerini görüsünüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?