Buyurun nasıl yardımcı olalımBurada neler oluyooor. Biz taşınıyoruz temizlik toplanma vs işin içinden çıkamıyoruz helpp
Yandım yandım iki gündürYaz gelmiş ciddi ciddiakşama yazlıkları çıkarırım belki ama cesaret edemiyom
Sağol canımGeçmiş olsun negomdogum günüsü de kutlu olsun paşanın
Malesef
Sana telefonsuzluk yaramışBugün mutfağa girdim. Dolaplar silindi halisini dün yıkamıştım. Balkonu yıkadım camlarını sildim perdeleri yıkadım duvarları sildim masa sandalye kombi boru herşeyi sildim pakladım. Buzdolabı üzeri altı yani yöresi heryer bitti.
Kışlıklar yazlıklar faslına girdim
Günaydın gençler Nego nirdeee
Nego kuzum iyisin umarım.
Nego gelmemişsin nerdesin
Başım ağrıyordu pek de keyfim yoktu kızlar sağolunNego M nerdesin kız
Geçmiş olsun canım nice güzel yaşları olsun kuzununSelam, başım ağrıyor bugün biraz. Dışarıda da işim vardı iki saat sıcaktan piştim
Şimdi uzandım ,ödev yaptırıcam.
Büyüğün doğum günü ona hediye aldım.
Bende bugün anladımYandım yandım iki gündür
Sağol canımGeçmiş olsun canım nice güzel yaşları olsun kuzunun
YuhKızımın tabletini sildim ekran parladımeger görüntü kalitesi iyiymiş tablet pismiş
Geçmiş olsun canım. Oğlunun da nice güzel yaşları olsun inşallahSelam, başım ağrıyor bugün biraz. Dışarıda da işim vardı iki saat sıcaktan piştim
Nice yaşları olsun canım.Allah ım sağlıklı sıhhatli kuranlı bi ömür nasip etsin.Selam, başım ağrıyor bugün biraz. Dışarıda da işim vardı iki saat sıcaktan piştim
Delü kız ya
Ben de Phoenix tim bi ara fotokopi makinesi adı gibi dediler ankaya döndümDelü kız yaben de flying broom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?