Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu çocuk parklarını işgal eden amcalar bari okul çıkışı etmeyin sizin yüzünüzden güneşin altında çocuk eğledim el insaf ya hu. Bütün çardaklara oturmuşlar anneler nerede duracak acaba başımın ağrısı arttı.

Sana telefonsuzluk yaramış
Günaydın gençler Nego nirdeee

Nego kuzum iyisin umarım.

Nego gelmemişsin nerdesin

Başım ağrıyordu pek de keyfim yoktu kızlar sağolun

Kızlar bayramda da burdayiz yüksek ihtimal ile yada yetisirrse pazar cikicaz ikisinden biri yani sanırım cumadan itibaren burayı da bayram temizliğine katicam mecbur herkes buraya gelicek bı temzlk buraya da yapicam ,ah dertli başım

Selam, başım ağrıyor bugün biraz. Dışarıda da işim vardı iki saat sıcaktan piştim
Şimdi uzandım ,ödev yaptırıcam.
Büyüğün doğum günü ona hediye aldım.
Nice yaşları olsun canım.Allah ım sağlıklı sıhhatli kuranlı bi ömür nasip etsin.

Merhaba kızlar... Dışarı çıkınca çok sıcak fakat evin içi serin çocukların kışlıklarını kaldırmakta kararsız kaldım.Bi çıktık tekrar eve döndük.Buzdolabı yanıp duruyor fişini az çektik inş.arıza vermez.Bi salata kasesi aldım bi de plastik şişeli bi yağdanlık masterchef diyorlardı sanırım kullanımı rahatmış deneyip göreceğiz. Ashab i Kehf izliyorum eşimle sarmış durumdayım bikaç güne bitiririm.Eşimin arkadaşı sağolsun yeşil zeytin ve zeytinyağı gönderdi şimdilik bizden bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…